Въпросите, които да зададете на новото си гадже

Какво трябва да знаете за този човек, преди връзката ви да се задълбочи
26 авг 2014 22:35, Мария Дуковска
10
Въпросите, които да зададете на новото си гадже
Снимка: Outnow.ch
Ако отскоро имате нова връзка, добре е да се уверите, че с този човек наистина има смисъл да продължавате да се виждате. Не е достатъчно да се смеете на едни и същи филми и да обичате да хапвате едни и същи десерти.

Уверете се, че с него/нея реално споделяте едни и същи виждания за основните неща в живота, преди нещата помежду ви да се задълбочат.

Ето и кои са 4-те въпроса, които трябва да зададете на новия си любим, възможно най-скоро:

1. "Какви са твоите ценности в живота?"

Сходната ценностна система е от съществено значение за създаването на здрава дълга връзка. Затова е добре да обсъдите с гаджето си всички най-важни аспекти от бъдещето. Попитайте го/я какво най-много цени в живота си – кариерата, семейството, свободата си? Попитайте го/я как смята, че би изглеждал щастливият живот, как си се представя след 30 години и т.н.

2. "Какво е било детството ти?"

Добре е с новото ви гадже да си споделите подробности за вашите семейства. Разберете какви са отношенията на половинката ви с нейните родители, дали ги уважава, дали е близка с брат си/сестра си.

Разберете какви са били най-тежките моменти от детството ѝ. Има хора, които се стремят да повторят любовна история на родителите си, и други, които искат да избегнат техните грешки. Говорейки по тези теми, можете да разберете много за възпитанието на любимия си и за това как той/тя гледа на света.

Останалите въпроси може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Сухо, блудкаво и безвкусно. И не, няма да кликна на тИалото.бг да ви трупам трафик за да си продавате рекламите. Евтини сте. и ти Дуковска.
6
0
 
4
 
! Отговори
Психо лог преди 9 години
Първи въпрос: "Имаш ли пари?" Ако има, останалите въпроси се пропускат като маловажни. Ако няма, търсиш друг, на когото да зададеш първия въпрос.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ти е заплатата???
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що? Не може ли, без въпроси!Към интимната част.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така, както са формулиране въпросите, звучат като зададени от строг кадровик, който провежда интервю и преценява кой от 300-те кандидати да назначи.Човек може и по-деликатно да си набави тази информация относно лицето, което харесва.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много бездарно.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Женен ли си ? Имаш ли деца ?Как я мислиш ...!?