Щастливо необвързан

Не бързайте да си слагате хомота
28 авг 2014 23:00, Мария Дуковска
12
Щастливо необвързан
Снимка: Outnow.ch
Да си влюбен и любовта ти да е споделена, е страхотно. Гледаш на живота през друга призма, но щом се окажете със статус необвързан, веднага решавате, че нещо не е както трябва. Това да нямате половинка до себе си може да има много ползи.

Може ли да си щастливо необвързан? Да! Ето как.

Може да пътувате навсякъде

Представете си ситуация, в която се будите сутрин и споделяте на партньора си, че искате да посетите екзотична дестинация или да се преместите да живеете и работите през граница.

Вероятно няма да бъде щастлив/а и това ще бъде тема на дълги и изтощителни спорове и разговори. Когато сте необвързани, за вас тази пречка не съществува. Няма колебание, чувство за вина, има само категорично решение. Стягайте куфарите и опознайте света, ваш е!

Флиртувате без притеснения

Всеки флиртува понякога, а някои от и по-често. За обвързаните един флирт може да доведе до редица непредвидени и неудобни ситуации. За необвързаните такъв риск не съществува, а има само приятни моменти и емоции.

Може да работите върху себе си

Когато имате цели и планове за собственото си развитие, невинаги може да срещнете подкрепа от страна на партньора. Тогава правите компромис с развитието си в името на любовта, но не след дълго осъзнавате, че жертвата не си е заслужавала.

За необвързаните няма такава пречка по пътя към личностното развитие. Те разполагат с времето да учат, откриват нови хобита и занимания, да спортуват.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: връзкафлиртлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, я напиши една статия за секса с необвързан.
6
1
 
10
 
! Отговори
BBB преди 9 години
Супер. После като направиш деца между 40-45 год. и за бала им ще си дядо вече :)Да не говорим, че повечето хора започват и да имат репродуктивни проблеми.Всеки сам си решава как да си гледа живота в крайна сметка.
5
1
 
5
 
! Отговори
4ru.eu преди 9 години
В условията на турбокапитализъм, докато мъжете си мечтаят за любов, дори и за посредствените жени е напълно реално да финансират целия си живот, в периода до 30 годишната си възраст, и обвързване с брак би ограничавало "кариерата" им.
4
4
 
7
 
! Отговори
smh преди 9 години
S edna duma-egoist
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до пашатапише се съпруги
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То много хубаво,ама аз докато хвана последния влак, ми опада косата, а на съседа децата юноши и го помнят с коса.
1
1
 
34
 
! Отговори
Пашата преди 9 години
Не е така, аз съм необвързан .Вече съм на 40 години, всички наборки имат деца и дърти съпрузи .Не мога да намеря партньорка на моите години .Трябва да се мъча с 22 годишни, пък те само секс им в главата .Не им трябва кино, театър, опера . Търсят водка и салам .Не ми е лесно .