Мъжкият език на тялото

Какво означават жестовете му?
29 авг 2014 21:07, Мария Дуковска
29
Мъжкият език на тялото
Снимка: Outnow.ch

Езикът на тялото може да ни каже много неща, дори когато думите липсват. Свикнали сме да смятаме, че жените изпращат повече кодирани сигнали чрез тялото си, но и при мъжете не са никак малко.

Разликата между мъжете и жените е, че мъжете често правят тези жестове по-първично и несъзнателно, за разлика от жените и ако се научим да ги разчитаме и да им обръщаме внимание, ще разберем много повече за отношението им към нас.

Ръце в джобовете – незаинтересованост или притеснение

Това обикновено означава, че мъжът не е заинтересован от вас. Но в някои случаи може да подсказва и за притеснение. Ако сте грабнати от този младеж, задълбочете разговора и ще си проличи.

Ръце на колана - „Искам те сега!“

Ако ръцете му стоят с окачени палци на колана, това означава, че най-вероятно през главата му минават палави мисли. Той се опитва да заеме възможно най-привлекателната поза, която мъж може да заеме, за да ви омае.

Ръка на устата - „Не съм сигурен дали е добра идея...“

По принцип поставянето на ръката върху устните означава, че човек не е съвсем сигурен какви действия да предприеме. Ако половинката ви кима и се съгласява с това, което казвате или искате, но поставя ръцете си някъде по лицето и най-вече на устата, това означава, че действително не е съвсем съгласен и има резерви.

Останалите жестове разгадайте в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
35
 
! Отговори
истината преди 9 години
Няма нищо общо с истината ,какви колани какви джобове те бият по главата бе Марийчеееее,други са знаците за поведението и мислите на мъжа но трябва да ти ги покаже някой истински мъж.
21
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И децата му се смеят.Какви са тези глупости.Аз разбирам на всеки ъгъл да те следва и гледа тази жена.Пред магазина да те дебне и гледа.В интернет на децата ти разговорите да чете.Има в действително заплашени хора и това е за притеснение.Не,жена която те изслушва,докато говориш важните за нея неща.Тя не те заплашва с нищо.Я виж на хората какви неща им се случват.Това вече си е за голямо притеснение..
20
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да избягва жени,които го връщат в първи клас. Да не се среща повече никога с подобни жени.След,като имат такова въздействие,върху него.
19
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ви интересува въобще някакъв мъж,който се бил притеснил ,защото го погледнала жена.С тези писания за първокласници.Един зрял мъж,дори внимание на подобни неща няма да обърне.Това прави впечетление на децата.И цяла година говори за това.Сякаш латерна!Проблема си е негов и е дълбок. Да си го решава.Какво занимавате хората,дамите които и внимание не обръщат на това.За тях е нормално отношение и поврдрние,спрямо хората.
18
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано никога повече не среща подобни хора.Които слушат какво им се говори.Не знам за чия майка говориш и тя какво общо има.Но, ако извръщаш поглед,когато искат да те поздравят или нехаеш,когато някой ти говори това вече си е проблем.Аз пък няма да кажа нищо за твоята майка.Защото не я познавам и не е тук жената да се защити.
17
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти като ходиш на лекции преподавателя говори не го ли гледат 45 минути него и не сами четири очи.А много очи. Е? Много е неуважително още повече,ако не познаваш човека на среща да си обърнеш гърба,да говориш по телефона или да гледаш другите хора.Не виждам място за притеснение.Това си е от самия човек,а не от този/тази.Това е негов проблем не на хората,които го гледат докато говори за важните неща.
16
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6,*** не ти ли е обяснила, че ако погледът ти непрекъснато е вперен в очите на някого, може да го притесниш? Друг е въпросът, ако ухажваш момиче, но и при този случай трябва да има мярка.
15
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От психологична ли гледна точка разбра това? Хората да не са психолози,че да разбират вербалните знаци.Още малко и диагноза ще им сложиш на жените къде ги изларваш нервни.Престанете да правите психологични профили на жени,които и хал хабер си нямат.Те дали ли са ви разрешение за това?!
14
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те половината жени са нервни.Смятай за какви мъже става въпрос.
13
10
 
43
 
! Отговори
от бат Коко за Рени преди 9 години
Когато жената е нервна и заядлива. Вероятно отдавна с нея не са разговаряли мъже по неотложни въпроси?!?
12
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ако се държи за чатала, значи сте му през оная работа, буквално.
11
10
 
44
 
! Отговори
бат Коко преди 9 години
Продължавам със специалните уточнения: С две ръце държи водна чаша пълна с ракия - тъгува, че продължавате да не разбирате - истинската салата е прясно нарязаната. Ръцете му са свити в юмруци с побелели кокълчета и скулата му потрепва - прелива от любов към вас и има желание да излее върху вас цялата обич и нежност на която е способен.
10
9
 
46
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Абсолютно всичко от написаното е вярно с малки изключения. Затова уточнявам спецялно за дамите: Ръцете му са в джобовете с деликатна подутина между тях - иска да проведе изключително важен и задълбочен разговор с вас по неотложен въпрос. Мъжът се е излегнал на дивана, а двете ръце са на тила му - очаква от вас да изкажете чувствата си към него на френски, защото това е езика на любовта.
9
12
 
40
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Аз моята като я пердаша и тя все пита ама мъжо какво искаш ни мъ бий ва, що такива жестове дет ги не разбирам. много е проста ама си я 'бичкам
8
10
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да попитам.Излезнах с прекрасен мъж.Цяла вечер си бърка в носа.Това какво означава,какво е искал да ми каже?
7
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си падам по вербалните разговори.Няма начин.
6
9
 
51
 
! Отговори
Милко Кавалджиев преди 9 години
Ако си облизва веждите, значи си заслужава.
5
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хване ли се за колана му се рипа хорце.Шута на ***...,да му е по мощно рипането.Такава ръченица ще рипа,че ще забрави да търси Гошо в гащите.Какво очите?Учтивия и възпитан човек,гледа събеседника си в очите.Гузния,лъжливия,недораслия,притеснения не смее да погьедне в очите щото го срам.Сгафил е!
4
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има много верни неща в статията.За мен обаче най-красноречив е погледът на момчето срещу мен.
3
9
 
49
 
! Отговори
Дечо преди 9 години
А хване ли се за езика .....