Забравете тези навици, когато сте във връзка

Животът ви няма да пострада от липсата им
30 авг 2014 23:00, Теодора Драгоева
10
Забравете тези навици, когато сте във връзка
Снимка: outnow.ch

Вярно е, че когато човек е във връзка, той се променя, но и се старае да остане себе си. Възможно е да постигнете и двете, като просто се напаснете с половинката си и направите някои малки компромиси, които да не са във ваш ущърб. Сред тях са и някои навици, типични за необвързаните жени.

Ако ги премахнете, животът ви със сигурност няма да пострада, така че не губете време:

Отлагатe алармата по няколко пъти сутрин, защото ви е трудно да станете

Не е нужно да будите половинката си, защото ви е трудно да ставате сутрин. Експертът по връзки М. Раян съветва да си поставите бележка до часовника, на която пише: „Искам връзката ми да е щастлива, повече отколкото искам да спя”. Тя трябва да ви мотивира да се справите със сутрешната сънливост.

Често каните гости в последния момент през уикенда

Вече сте двама, така че хубаво да предупредите любимия, ако ще имате гости. Може да не му е до това, а може и да е имал други планове, които включват романтика и уединение с вас. Говорете с него преди да си викате гости.

Декорирате стаите на дома си, както решите

Мъжът ви едва ли ще бъде щастлив, ако един ден се прибере и види че тоалетната е в ярко розово. Все пак това е и неговото жилище и е време за компромис. Ако искате женски и цветен кът, обсъдете с кое и двамата сте ок.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Стоян Елхово преди 9 години
Семейство според колежката:Мъжа трябва да ми плаща разходите :ядене, пиене, почивка, за детето .Секс ако си е платил. В компания на приятели трябва да се държи като мъж, който ме обича .Може да си ходи с други, но и аз си играя с други мъже, но всичко трябва да става тайно .Свършат ли парите, го сменям с друг . Да не ме занимава с готвене и миене, чистене . Да не прави забележки на приятелките ми .Модерно семейство, разбираш ли . К'ви крави БЕ !
6
3
 
14
 
! Отговори
На село преди 9 години
До 7:Това семейство ли е според теб? Ще ти кажа какво е семейство - ставаме в 5 часа сутринта да нахраним животните. После вечерта доим кравите (овцете се доят от овчарите). Хапваме заедно и лягаме в 21:30 да спим, защото в 5 трябва да сме на крак. Спестих ти един куп дейности, които вършим през деня, защото няма да ми стигнат и 2 часа да ги опиша. Нямаме време за глупости (любовници, МОЛ-ове и т.н. глезотии), но мисля че сме сплотени и оцеляваме заедно цялото семейство.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе който си е свикнал сам или сама,няма да ги спазва тези глупости.Всеки си е с характер и ако другия не прави компромиси връзка няма да има!Има едно изключение-истинската любов,но тя не идва при всеки.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и ще пърда и ще оригам и ще се бърша в чаршафа, моя собствен крокодил няма да ме спира
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kak тоалетната в розово бе, каква е тази ***
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И още: не се бършете в пердето, не пърдете в леглото, не се оривайте, докато пиете бира пред телевизора.
1
6
 
10
 
! Отговори
?! преди 9 години
Съветите пак ли са адресирани само до жените?Значи мъжът може да кани гости в последния момент, да разказва на приятели какво става в спалнята и да декорира жилището така, както намери за добре? Я се опитай и ще видиш как ще реагира жена ти!