Спестете пари по мъдър начин!

Неща, които можете да си направите вкъщи, вместо да купувате
Обновена: 2 сеп 2014 09:03 | 1 сеп 2014 21:00, Мария Дуковска
7
Спестете пари по мъдър начин!
Снимка: Freeimages.com
Способността за спестяване на средства е една от най-важните семейни ценности, която ако и двамата партньори притежават, съжителството им несъмнено ще е хармонично!

Ако имате желание да спестите повечко пари (а това винаги се налага), можете да спрете да купувате някои неща и вместо това да започнете да си ги правите у дома! Не само ще спестите пари, но и ще сте сигурни в произхода и качеството им.

Правете сами хляб

Днес можете да намерите всякакви разновидности хляб по рафтовете на магазините. За съжаление, всички те съдържат съставки, които не са особено „натурални“, да не кажем изобщо.

Химикалите, които поддържат цвета, свежестта, мириса и текстурата на хляба, са вредни за здравето. Защо да не се откажете от купешкия насъщен и не започнете да си го приготвяте сами?

Така ще можете да си избирате продуктите, от които да го приготвите. Ще се изненадате колко пари ще спестите, а и в каква обожавана домакиня ще се превърнете! Цялото семейство ще е доволно от този ваш избор.

Почистващи средства

Почистващите препарати също съдържат редица вредни за здравето химикали. Има натурални продукти, с които ще почистите и дезинфекцирате дома си не по-малко добре като така ще спестите много пари. Няма да се притеснявате от кожни обриви и детски алергии, причинени от препаратите.

Вино

Ако се любувате на домашно приготвените алкохолни питиета, значи ще се съгласите колко хубаво би било да започнете да си правите сами такива. Готовите вина са хубави, но скъпи. А домашните са не по-малко добри! Така че – действайте!

Останалите съвети може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да използвате стари вестници вместо тоалетна хартия.
4
3
 
11
 
! Отговори
Сиганин преди 9 години
Самозадоволяването е арматурата на социализЪма!
3
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
до 1Какъв фитнес, каква женя, която да ми мие прозорците?! С 500 лева заплата, как да си го позволя! И кога да намеря време да меся хляб, като излизам в 6,30 и се пребирам в 17,30? Много *** съвети, особено за почистващите препарати!
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички съвети, дадени в статията, са подходящи за жена домакиня, която не ходи на работа за заплата, а по цял ден се занимава с дома и децата си.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да ходите на фитнес и същевременно да плащате на някоя жена да ви мие прозорците и периодично да прави основно почистване на къщата, спрете посещенията на фитнес и започнете да си чистите дома сами. Хем ще поддържате фигурата си, хем ще спестите и двата вида разходи.