7 начина да се влюбите отново в половинката си

Бъдете спонтанни
37
7 начина да се влюбите отново в половинката си
Снимка: Outnow.ch

Ако връзката ви е изправена пред дилемата „да бъде или да не бъде“, вероятно имате нужда от подобряване на някои неща във взаимоотношенията ви с половинката. Стига да искате, можете да опитате отново да се влюбите един в друг. Трябва само да изпълнявате някои препоръки и току-виж сте се почувствали отново на 20!  

Кои са нещата, които трябва да започнете да правите, за да се влюбите отново и да рестартирате връзката с партньора си? 

Организирайте си срещи вечерно време 

Вместо да се прибирате сърдити и изморени от дневните задължения, си правете срещи навън в някой ресторант, парк или любимо за вас място. Правете това поне 3 пъти в седмицата. Ще се почувствате отново млади, привлечени един от друг.  

Самата смяна на домашната обстановка предразполага към по-интимно държание и някак злободневните теми остават на заден план.  

Дръжте се за ръце 

Ако сте позабравили този навик на всички влюбени, припомнете си го. Държането ръка за ръка е един от най-чистите символи на близостта и искрената любов. Ако поддържате интимни отношения с някого, без да влагате чувства, надали бихте го държали за ръка.  

Именно за да възродите отново позахабените си отношения, започнете да се държите отново за ръце.  

Подобрете комуникацията 

Един от най-важните и най-ефективни начини за подобряване на взаимоотношенията, били те интимни, приятелски или делови, е комуникацията. Разговорът дава възможност за изясняване на много проблеми и неразбирателства. Възползвайте се от този факт.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си се променила кой лъжеш?Дразниш така.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Залиташ по обвързаните.Ти си виновна за това.Има много сами мъже.Няма да имаш грижи.Спреш ли с миндовите си постъки.Не дразниш ли мъже и жени и цели семейства ще ти е по лесно.Никой не ти казва да не се обвързваш.Създаваш си грижи,определено ти е много скучно.
10
0
 
0
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
До Анонимен 29Това го казваш ти, нали? А колко е истина, е друг въпрос. Щото и аз примерно мога да кажа че карам Бентли Континентал, обаче реалността в действителност е съвсем друга.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото до сравненията с животните или леките жени - самият факт , че съм се дистанцирала след тези случки , че не съм се разправяла , не съм държала сметка кой , какво и защо ... Факта , че съм останала сама и съм продължила да търся по стойности неща , говори сам по себе си . Обаче прави впечатление как се прехвърли вината пак на мен . А за мъжкото поведение - Стимул - Реакция ... Нищо ... Те жените все виновни ...
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
27, ти си жена и то точно от този тип , които звънят по телефона и си мислят че другите са им криви за нещо !
7
0
 
3
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
До Анонимен 21"... която за жалост привлича почти само първични ***..." Това да ти говори нещо? Запомни, анонимна, ако жената е овца, каквито и лъвове да я обикалят, тя пак ще гледа към овена...
6
0
 
3
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
До Анонимен 9Добре, за изневеряващите мъже разбрах. А кръшкащите жени кво да ги правим? Да им благодарим и да ги заведем на вечеря ли?
5
0
 
12
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Сори, обаче в момента в който в половинката влезе чужд инсрумент, с връзката вече е свършено. Каквото и да правите, пичове, каквито и усилия да полагате, за съпругата/гаджето/ си от този момент не сте нищо повече от ходещи трупове - зомбита. Затова, усетите ли че я опрашват и навън - късане на 100% веднага! Колкото и да я обичате, колкото и да сте луди по нея. Толкова за неангажиращите "странични" връзки тип "само секс".
4
0
 
3
 
! Отговори
Грую преди 9 години
Пено, оная аранжировка ти я спретнах, но без готиния пич и морето. Сега, довечера среща на пейка в парка. Ще се държим за ръце и ще ти обръщам внимание, но ако много ми надуваш главата и ми дойде да ти тегля една, ще броя до 10. Като си починем хубаво на пейката съвсем спонтанно ще те топна в шадравана. За да си спомня защо се влюбих в теб, да си разкопчана до кръста.
3
0
 
11
 
! Отговори
Пенка преди 9 години
Груйооооо, чу ли, бе?
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За кой път да се влюбвам бе шамандури? Акъла ми се взе с това влюбване, ай стига вече мизерия
1
4
 
4
 
! Отговори
ELI преди 9 години
До АнонименLUBOVTA ne iziskva,tq e bezuslovna. Seks bez lubov e kato eqkulatsiq,bez orgazam.