Как парите влияят на сексуалния ви живот

4 неочаквани истини
20
Как парите влияят на сексуалния ви живот
Снимка: outnow.ch

Може и да не сте се замисляли как съдържанието на портфейла ви може да повлияе на вашите оргазми, но в действителност има връзка между тези две неща.

Според едно ново изследване на списание Money има доста шокиращи начини, чрез които състоянието на банковата ви сметка, може да окаже влияние върху вашите действия в спалнята.

Ето и четири от тях:

1. Равните доходи на съпрузите са гаранция за повече секс в семейството

Когато и двамата партньори печелят една и съща или приблизителна сума пари, това е добре за техния сексуален живот. Според проучването 51 процента от тези двойки се радват на горещ секс. Изобщо не може да се каже същото в случаите, когато мъжете изкарват по-малко пари от жените си.

2. Паричните проблеми водят до занижено либидо

Нищо не убива настроението за секс по-бързо от един огромен скандал, свързан с пари. Това са данните от едно неотдавнашно проучване, от което става ясно, че споровете на тема „финанси“ са най-честата причина за конфликти между съпрузите, а "неудобните" разговори за пари съсипват всякакво желание за интимност.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
17
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 9 години
Мда. По-добре млад, здрав и богат, отколкото стар, беден и болен. Това е истината! В случай че не знаете де...
7
3
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Епа то си е иасно кат имаш по дебел и голем, портфейл повечко женици ти се лепят! Сега за секса не е ясно дали ше можеш или не, ама то кат ти се накачулят 101 жени се с некоя ше го дигнеш значи! А тия неща с имането на мъжа и жените са си били така още от как сме слезли от клона, че и от преди това сигурно! Нема ко да се лъжем секса си е чиста стока и като всяка стока си се продава на най-високата възможна цена!
6
3
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
хОрата са казали кахърен Боку работа не в'ръши! На капав поженкар мек му е маркуча!
5
5
 
27
 
! Отговори
7 преди 9 години
Не ми влияят никак! Обичаш ли си половинката си я обичаш -това е!А когато имаме паричен проблем ставаме още по-сплотени,че трябва да си помагаме!
4
13
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 години
Коментар 1, сложени са 6 минуса, значи шестима са на мнение, че са в правото си веднага да преценят колко пари могат да вземат за пръстенчето на приятелката си.Явно, маминка така ги е научила, когато е започнала да ги пуска да ходят по любов: "Гледай да я използваш колкото може повече, маминото.Ти си ми безценен, а жени колкото искаш! Като я изцедиш като лимон, ще търсим друга! И ако закъснеете някъде, вземете такси, но първо теб да те остави у дома, после тя да се прибира и да плати таксито!"
3
3
 
16
 
! Отговори
Обратно! преди 9 години
Обратното е:1. Добрият секс води до увеличаване, а оттам до приблизително изравняване на заплатите.2. Заниженото либидо води до парични проблеми.3. Хубавият секс стимулира по-добрата работа и оттам по-висока заплата.4.77% от жените мислят по-често за пари, отколкото за секс, но това включва всички жени, вкл. бабите и децата. Значи, пстаналите 23% са сексуално активните жени, които мислят само за секс!
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
богат съм, пари имам, обаче секса не върви. Все на еманципирани жени попадам, които се оправят сами ... в живота
1
17
 
8
 
! Отговори
Момчета! преди 9 години
Има едно нещо, което никога не бива да правите. Когато момичето получи за рождения си ден от мама и татко някое златно бижу и радостно ви се похвали, обикновено някои от момчетата, на шега, взимат украшението уж да го разгледат и после, хитро усмихвайки се, го слагат на дланта си и правят жест, като че ли ще го подхвърлят - един вид, преценяват тежестта му, тоест цената му.Влюбената жена е всеотдайна, но ако остане с впечатление, че ти си използвач, постепенно ще си го втълпи и ще се разочарова