Мъжете и жените - от два различни свята

Мъжете наистина могат да не мислят за нищо
14 сеп 2014 23:01, Михаела Лазарова
23
Мъжете и жените - от два различни свята
Снимка: Outnow.ch

Жените обичат да се събират и с часове да обсъждат света на мъжете. Да, мъжкият свят. Мъжете и жените сме от два различни свята. И именно там, където те се сливат, те се и разделят, защото мислим по различен начин. Как? Вижте в следващите редове. 

Мъжете мислят в образи и картини, жените в думи 

Звучи някак объркващо, но когато пред един мъж има сложна ситуация, той е по-склонен да мисли в образи и да си представя различни картини, за да открие решение на проблема. За повечето дами е характерно мисленето в думи. 

Мъжете наистина могат да не мислят за нищо 

Те са удивителни! Колко пъти сте питали своя партньор „За какво мислиш?“, а той е отговарял „За нищо.“ ? Това е така, защото те имат способността да се „изключат“ от всяка ситуация, събитие и т. н. за разлика от нас, жените, които постоянно анализираме нещо. Но от друга страна те не могат да мислят и вършат няколко неща едновременно за разлика от нас и това е научно доказано! 

В банята 

Всеки има свое местенце в банята, в което разполага козметичните си принадлежности. Един мъж има около шест най-необходими козметични вещи, като четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, пяна за бръснене, шампоан и кърпа. Средният брой на дамските принадлежности в банята е 10, от които едва 5 са познати на мъжете. 

Аргументи 

Дори в ситуациите на спор ние се различаваме. Когато двама влюбени спорят по дадена тема, последна дума винаги има жената. Ако мъжът продължи да говори по темата след поставения от дамата край, това съвсем естествено ще постави началото на нов спор.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: връзкамъже и женилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Женофоб преди 9 години
Ако жената е с македонка и зодия овен, то различни са вселените, не световете. Тук вече се намесва и великофобията на екземпляра. "Мисленето в думи" е силно затруднено, след като екземпляра е доста мълчалив и сигурно не си говори на ум. Той има не 10, а 50 дамски принадлежности, а от 500-те си парцали познава 20 %. Късмет е, че екземпляра има тинейджър син Близнак, който единствен може да се справи с него. Ха-ха-ха !
11
0
 
1
 
! Отговори
do 13 преди 9 години
Тук става дума за много, ама много пари, които България не може да генерира като БВП за няколко години дори! Обезглавяването е просто официалната причина, за да може овчето общество да скочи и да каже "Смърт на ислямистите". А Обама да каже "Ок, смърт да бъде" и да прати всякакви видове дрони да гърмят наляво и надясно още десет години напред! Няма нищо общо с бабаитлък. Бабаитлъка идва от странан а ислямистите в случая.
10
0
 
2
 
! Отговори
--- преди 9 години
Мьжете един след друг идват и си отиват , но диамантите остават.....
9
0
 
2
 
! Отговори
вариант преди 9 години
Ако жените управляваха света, нямаше да има войни, само куп завиждащи държавички, които нямаше да си говорят помежду си! :)
8
0
 
3
 
! Отговори
истината преди 9 години
Мъжете обичат,жените консумират,това е истината дами и господа.
7
4
 
2
 
! Отговори
До учения преди 9 години
Това ли е мъжкото овладяване на чувствата? Еди си кой обезглавил някой си! Мъжкаря Обама прави война по света за да докаже,че от него по-голям *** няма.Тайни общества налагат робство над безащитни народи.Религиозни водачи подклаждат прости хора да се бият в името на Бога,където вероятно ако попитаме Бога това ще е последното му желание.Все такива мъжки постижения във областта на научните открития за мъжкия ум ми се реят в простата женска глава.
6
8
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Сега за да ти опонирам Бен Ген ще ти докажа,че мъжете наистина не мислят с главите си,те просто си мислят,че мислят.Света от векове се управлявн от мъжа.За толкова векове мъжкия свят освен войни,разрушения на природата,унижаване на жената като личност нищо друго не е постигнал.Върни се на историята и се вгледай добре в нея и сам ще се убедиш КАК МЪЖА Е НАВРЕДИЛ ОСВЕН НА САМИЯ СЕБЕ СИ ТАКА И НА ОКОЛНИТЕ ДАЖЕ И В МАТЕРИАЛЕН ПЛАН.ПОГЛЕДНИ В РЕЛИГИОЗЕН ПЛАН ТАМ СЪЩО УПРАВЛЯВАТ МЪЖЕ,КОИТО НЕ МИСЛЯТ
5
4
 
7
 
! Отговори
Бен Ган преди 9 години
МИХАЕЛО. Ясно че просто преписваш статии. Но за сведение, НЕ, МЪЖЕТЕ НЕМОЖЕМ да се изключваме. Казваме, че ,,не мислим за нищо'', защото е трудно да се обеснят мислите ни на плоскомислещи същества. Мислите само за материалното за разлика от нас. Казваме му въображение.
4
2
 
17
 
! Отговори
ХРУС преди 9 години
Мъжете обичат жените, обичат да ги виждат щастливи, затова им правят подаръци .Жените обичат мъжете, обичат да ги виждат щастливи, затова приемат подаръците им .Мъж разделил се с жена си я спомня цял живот .Жена разделила се с мъж си го спомня докато не се запознае с друг мъж .
3
2
 
10
 
! Отговори
учен преди 9 години
научно е доказано, жените ги владеят чувствата, докато най великите постижения на човеството са постигнати от мъжки индивиди, овладели чувства страсти и емоции и подчинили ги на своя ум
2
8
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Умът у повечето...жени служи повече да подсили...лудоста им,отколкото...разума им.Ла Рошфуко
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами след разцепването на двуполовите хора,нормално е да има различия,но всеки може да е съвършен,търсене и опознаване на себе си му е майката,всеки си е самодостатъчен