Лошите навици в любовен план

С тях може да провалите връзката си
15 сеп 2014 23:00, Мария Дуковска
3
Лошите навици в любовен план
Снимка: Outnow.ch

Без значение колко дълго двама души са заедно, любовта може да направи някои от тях много инфантилни. И докато всички хора знаят, че изневярата е нещо изключително лошо за връзката, то има много други неща, които са нездравословни за любовните отношения, но често остават незабелязани.

С течение на времето обаче определен лош навик може да ви изиграе лоша шега и буквално да вбеси вашия партньор. Така че застраховайте се предварително и вижте кои са лошите навици в любов план, които трябва да избягвате:

1. Шпионирате.

Това е един от възможно най-нездравословните навици, които може да имате. Забравете да проверявате скришно телефона на половинката си, да му четете съобщенията, да му проверявате профилите в социалните мрежи и т.н. Подобно параноично поведение може да ви изиграе много лоша шега, така че внимавайте.

2. Нереалистични очаквания.

Всички сме гледали романтични филми, които показват как изглежда принцът на белия кон. В действителност обаче такъв не съществува и вие не трябва да имате прекалено нереалистични очаквания, ако не искате да останете разочаровани. Едва ли се е родил мъжът, който всеки ден ще ви пише любовни писма или ще ви чака 20-30 години, за да бъдете с него. Умейте да се радвате на малките неща, които половинката ви прави за вас, иначе ще го отблъснете и ще го загубите.

Кои са останалите вредни навици прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари