Как дигитално да го заличите от живота си

Направете една модерна чистка с помощта на новите технологии
16 сеп 2014 23:23, Мария Дуковска
11
Как дигитално да го заличите от живота си
Снимка: Outnow.ch

Една на пет жени продължава да следи бившия си онлайн, твърди ново британско проучване. И ако вие сте преживели тежка раздяла, едва ли този резултат ви изненадва. Доколко здравословно обаче е подобно поведение? Много дами не успяват години наред да се отърват от призрака на бившия и това е една от причините е именно следенето. Не е нужно да се изтезавате, самонаказвате и наранявате, като продължавате да се ровите в миналото и неговия живот.

Ето какво да направите, за да го заличите от вашия онлайн/мобилен свят веднъж завинаги:

Фейсбук настройки

Ако прекарвате часове наред да преглеждате снимките и постовете на бившия си в мрежата, е време да спрете. Това не е здравословно! Не се оправдавайте, че „те просто ви излизат на стената”. Влезте в „настройки” и направете така, че неговите съобщения, снимки и видеа да не ви се показват. Най-добре е да натиснете бутона на „приятелството” и да скъсате тотално връзката си с него в мрежата.

Блокирайте и бъдете щастливи

Има една система, която ще ви помогне да се отървете от бившия завинаги. Качете приложението KillSwitch (достъпен за Android и iOs) на телефона си и той за секунди ще заличи всяка следа от експоловинката ви във Фейсбук. За тези от вас, които искат да си оставят малка вратичка и да запазят снимки в папка за времената, когато са „по-силни”, има специален „e-folder”.

Останалите съвети може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
10
 
14
 
! Отговори
Психолог преди 9 години
Просто сте изпуснали мъжа. Това е.Потърсете си друг будала и дано този път успеете да го задържите.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мили дами (и ти афторке) .... не можете да заличите незаличимото . изтъркайте му номера и т.н.... но вашите голи снимки ще се разнасят из нета .