Качествата на перфектния сексуален партньор

Колко от тях притежавате?
17 сеп 2014 22:22, Михаела Лазарова
16
Качествата на перфектния сексуален партньор
Снимка: Outnow.ch

Всеки се надява да намери голямата любов. Някои обаче копнеят повече за перфектния сексуален партньор. Разбира се, това е субективно понятие и напук на всички схващания не се отнася до теглото, височината и размера/обиколката…макар че и те имат някакво значение. 

Ето и кои критерии най-общо покриват образа на перфектния сексуален партньор: 

1. Отлична хигиена 

Никой не би искал да си легне с партньор, който е нечистоплътен. Вярно е, че между завивките става потно и разхвърляно, но е важно да влезете там чисти и добре ухаещи. В хигиената се включва и окосмяването! Дамите не обичат прекалено космати мъже, а напоследък масата господа се радват, когато интимните части на жените са добре оформени или напълно голи. Имайте го предвид!

2. Оралният секс не би трябвало да е проблем и за двамата 

Ако сте гнусливи или себични и очаквате езикът ѝ/му да си играе с вашите интимни части, няма да получите повторение. Може той/тя в момента да не е в настроение и това е напълно нормално. Но ако всеки път избягва да ви дарява с орални ласки, това вече е проблем. 

Повече по темата може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: сексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
0
 
! Отговори
--- преди 9 години
taka li se namira liubim o4vek ? parvo s test pod zavivkite li ? i kakvo lo6o ima da go pogali6 po pulove4reto ako e kosmati4uk ?
1
1
 
9
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Vurti li bagajnika, cena nqma! :-D