Когато той иска само секс

Няколко сигурни знака, че той не иска да се обвързва сериозно или поне не с вас
17 сеп 2014 23:00, Михаела Лазарова
19
Когато той иска само секс
Снимка: photl.com

Когато сме влюбени, ни трябва съвсем малко, за да започнем да не виждаме нещата, които ни се случват по истинския начин. Дамите, подвластни на емоции и чувства, нерядко не виждат измамника пред себе си. 

Какво търсите, само сексуални взаимоотношения или нещо по-сериозно? Тук са няколко сигурни знака, че той не иска да се обвързва сериозно или поне не с вас. 

Той не ви представя като негова приятелка 

Обърнете внимание как той ви представя на негови приятели или познати, които случайно сте видели в заведение. Ако каже: „Това е моята приятелка...“ означава, че вече и другите знаят, че сте негова половинка. В случай че ви назове само по име, означава, че той със сигурност няма сериозни намерения към вас и не би искал и другите хора да мислят, че сте сериозно обвързани. 

Виждате се по график или когато той ви каже 

Тайните и бързи срещи обикновено са по график или случайни. Той ще ви звъни, когато има нужда да задоволи сексуалния си глад. Без значение колко е часът. Няма срещи по заведения, няма ресторанти, дори ще пропусне да ви поздрави за рождения ден, защото иска единствено и само секс. И не, не е забравил, той дори не знае кога имате рожден ден, нищо че Фейсбук винаги напомня. 

Не знаете нищо за него, но и той за вас 

Когато си привлечен от някой специален човек, ти искаш да знаеш повече за него, както и той за теб, ако интересът е взаимен. Мъжете, които търсят само интимни ласки и нищо повече, не говорят за себе си много, но по-лошото е, че не проявяват интерес към вас като личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: секслюбовизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Петко и Яна снощи правили ли са хубав секс?А Благо забърсал ли е някоя в дискотеката снощи?Пропуснали сте ги днес, затова питам.
3
2
 
32
 
! Отговори
Христо БГ преди 9 години
Когато той иска само секс. А Тя пари: перфектната връзка .
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам какъв е проблемът. Ако и тя иска само секс от него, всичко е наред.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, тази статия вече я публикувахте преди малко повече от месец, че и снимката май беше същата. Толкова ли се изтъркахте, че вече препечатвате същите статии?