Любовното предизвикателство Speed Dating

Успех в любовта!
18 сеп 2014 23:00, Михаела Лазарова
4
Любовното предизвикателство Speed Dating
Снимка: Outnow.ch

Всеки е гледал поне един филм, в който главната героиня отива на Speed Dating. Но така наречените „бързи срещи“ са съвсем реални. Има ли ги у нас? Да! Какво представляват тези срещи и за кого са предназначени? 

Бързите срещи, които обикновено се провеждат в рамките на 5-6 минути, са за всички, които търсят любовта. Тези събития са предпочитани от хората, които отделят повече време на кариерното развитие и нямат много време за срещи или за тези, които въпреки социалните си контакти, не могат да намерят подходящия партньор. 

След като вече сте потърсили повече информация за това как и къде може да се запишете за Speed Dating, остава да дадете и кратка информация за себе си. Повечето подобни срещи са разделени и на възрастови групи.
Обикновено се провеждат в приятна обстановка в някое хубаво заведение и се състоят от около 10 мъже и същия брой жени. Всички получават бадж с номер и лист и химикалка. 

Сядат един срещу друг и след като напитката е сервирана, започва отброяване на времето. Само няколко минути са достатъчни, за да разберете дали искате да се видите отново с въпросния човек. Затова е листчето с химикалката. На него ще запишете кои номера отпадат и за кои бихте искали да получите повече информация, както и координати, като имейл например. 

От друга страна, винаги може да откажете да дадете номер на мобилен или имейл, когато отсрещната страна не ви допада. А може би ще се покажете по-смели и няма да чакате. След като времето изтече, партньорите се сменят. Има кратка пауза, а след това бързите срещи продължават. 

Защо да се включите в това предизвикателство?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: срещисекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
ama 4e temiii
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох... Лятото свърши и щем нещем, като ги няма чужденките- пак ще се върнем на онуй нащо тефтерче с блатните вещици, дето все недоволни, по цял ден мрънкат и скърцат със зъби от злоба като видят, че ти е гот...