Кои зодиакални знаци са по-склонни към изневяра?

Най-много измамници има от зодиите Риби, Водолей и Рак
Обновена: 20 сеп 2014 23:01 | 20 сеп 2014 23:00, Михаела Лазарова
15
Кои зодиакални знаци са по-склонни към изневяра?
Снимка: freeimages.com

Всеки представител на зодиакален знак има склонността да изневери на своята половинка, когато нещо му липсва в любовната връзка. Но някои от тях могат да бъдат привлечени повече от идеята да водят двойствен любовен живот за разлика от други. 

Едно интересно проучване разделя зодиакалните знаци на мъже и жени, които са по-силно привлечени към изневярата. 

Според него сред мъжете в любовта най-много измамници има от представителите на зодиите Риби, Водолей и Рак. Емоционални, те биха изневерили на своята половинка в момент, в който се почувстват отегчени от връзката.

Привлечени са от тръпката, че могат да бъдат хванати в крачка. Въпреки това те са изобретателни, предпазливи и лесно могат да заблудят своите партньори. 

Дами, ако искате пламенна любов и партньор, който да не ви изневерява, трябва да се доверите на мъже от зодиите Скорпион, Стрелец, Козирог. Въпреки че те рядко биха изневерили, това, което би ги подтикнало към тази крачка, е липсата на удовлетворяването на сексуалния им апетит, особено за Скорпионите, които са много сексуални.

Стрелците имат нужда да чувстват винаги лоялността, вниманието и уважението на своята половинка. Козирозите също са лоялни в любовта до момента, в който не им изневерят. Тогава са склонни да „върнат жеста“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: зодиилюбовизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
стрелец преди 9 години
Муаахахахаааахаааахааьаха
10
2
 
6
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
-тези които не са се родили, 2-починалите
9
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е аз съм стрелец та дрънкам деее, и тия дето отдолу пишат такива неща за моята зодя - не са съвсем вярни. Аз бях моногамен поне 10-14 години, става дума за 1вите 10-14 години от живота ми ;)
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз па съм от тея дето си разменят партньорите и правим групови. Не сме много в Бг засега, но успяваме да си правим партитата, и постепенно се увеличаваме! Дискретността е първото нещо за което се разбираме, понеже сме хора с положение. Наемаме яхта или хижа, понякога сме на къмпинги или етаж на хотел, трудно е да се организираме повече двойки, заради разстоянията и обикновено сме 4-8 човека. Няма ревност нещата са ясни, сърбиме-ще се почеша, гладен съм-ям, искам така-правя го! Никога не е насила
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АлександърИ аз бях в твойто положение преди 10 години, но както казват бой и еб..е не се връщат. Сега имам още едно дете от друга жена и съм разведен. Може би просто трябваше да се разведа...
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баси глупостите...
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха! Скорпион и Стрелец не изневерявали! Че те само това правят. Като срещнете такъв, питайте го имал ли е връзка, в която е бил моногамен. От останалите 3 зодии само Риби са склонни към кръшкане.
4
3
 
14
 
! Отговори
ха преди 9 години
От опит знам,че написаното е точно обратното!Точно последните три зодии нямат спиране!Да се говори,че рибите и рака са склонни към изневяра е голяма глупост!
3
6
 
6
 
! Отговори
Везна преди 9 години
По-големи флиртаджии и свалячи от Везните няма. Къртим ги!
2
14
 
31
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Стрелец съм, бях верен на жената 10 години .За съжаление разбрах, че тя не ми е била и го разбрах последен .Работя в офис с 40 служителки с възраст 25-35 години, аз съм на 40 години и съм заместник шеф . Всяка вечер съм с различна, трябва да наваксам пропуснатите години .А жената съм я оставил да гледа децата, да чисти, готви и да мие в апартамента .Беше ми жена, вече ми е прислужница, като не цени семейството и мъжа си, ще си плаща до края на живота .
1
5
 
51
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
глупости, всичко живо се е$@ като за световно