Скритите признаци, че той не е свестен

Как да разберете дали възпитаният мъж не крие друго лице
20 сеп 2014 22:00, Теодора Драгоева
31
Скритите признаци, че той не е свестен
Снимка: outnow.ch

Ако един мъж се държи грубо, надуто, надменно и арогантно или непрекъснато говори за бившата си приятелка и то още на първата ви среща, вие лесно ще се усетите, че той няма как да се превърне в идеалната ви половинка.

Ако обаче се държи привидно добре, мило, загрижено и възпитано, вие може да решите, че той наистина си заслужава.

Експертите по взаимоотношения обаче твърдят, че има изобилие от фини сигнали, които могат също да бъдат ваш предупредителен знак, че нещо в този мъж не е както трябва. Ето за какво трябва да бъдете нащрек:

1. Ласкае ви твърде много
Ако един мъж цяла вечер ви обсипва с комплименти от вида: „Изглеждаш супер секси“, „Много си красива“, „Ти си най-интелигентната и интересната жена, с която някога съм излизал“, вие сигурно ще се поласкаете. В даден момент обаче ще се почувствате неловко. Това може да е знак, че сте попаднали на манипулативен тип, който знае, че заради тези комплименти има шанс да ви вкара по-бързо в леглото си. Тоест, използва ласкателствата, за да ви накара да свалите гарда.

2. Дава прекалено големи бакшиши
Разбира се, щедрият мъж винаги изглежда по-добре в женските очи, в сравнение със скръндзата, но все пак всеки бакшиш, по-голям от 20 на сто от сметката, е странен. Това може да бъде предупредителен знак, че мъжът, с когото сте излязла на среща, е нарцисист, който иска да демонстрира, че е „голяма работа“ и очаква аплодисменти.

3. Води ви в бар/заведение, което е на една пресечка от апартамента му
Ако мъжът ви заведе на първата ви среща в слабо осветен бар, в непосредствена близост до дома му, то значи той вече има план да преспи с вас. Това, че си улеснява толкова много нещата, трябва да бъде предупредителен знак за вас. Освен това явно на този мъж не му се дават пари за такси/бензин и предпочита да си спести пътуването след срещата. Това е знак, че той е малко егоцентричен.

Още по темата по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От цялата статия разбрах, че ако има пари и е скръндза не става, както и, че ако няма пари, но не е скръдза пак не става. Става само ако е с пари и не е скръндза. Пак стигнахме до парите :)
21
0
 
1
 
! Отговори
мръсна ку*ка преди 9 години
От жените ку*ки съм!!! Щом не върви по моята ***, айде ,Торбата на суджук,чорбаджията друг.Въобще няма да му дам шанса да си изявява скритите дарби и да гадая ама свестен ли е или не е свестен! Като бях младо момиче така си избирах съпруг и сега съм щастливо омъжена.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е свестен ако не лиже *** преди секс !
19
1
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Стефчо е изчерпал темата, пфу!
18
1
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Стефчо е изчерпал темата, пфу!
17
1
 
29
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 9 години
Пояснение към дамите:1. Ако ви кани на среща, иска да ви из*ука. Ако не веднага - до 2 седмици най-много2.Ако ви води по заведения иска да ви...виж по-горе3.Ако ви прави комплименти...като по-горното4.Ако ви гледа в очите ...пак същото5.. Ако говори с вас ...виж предишното.Изобщо, ако се виждате с някой мъж след работа, мили дами, който не иска да ви прек*ра това е вашия баща или брат....
16
1
 
8
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
1-има профил в "гепиме" и всички приятели са му мъже 2-няма работа от 20 години и все ви иска пари за цигари , 3-когато пийне 12 бири ви налита на секс,но не му става , 4 -чете всеки ден "днес бг"
15
1
 
4
 
! Отговори
wil преди 9 години
Аз попаднах на един отчаян дето на мравката път правеше и дори не мислеше за себе си даже забравяше да диша за да ми угоди лол
14
3
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Аз съм свестен.
13
1
 
19
 
! Отговори
hunter преди 9 години
накратко свестния мъж е със следните качества:на първа среща пести комплименти, най-много да му се откъсне "ставаш" от устата.оставя бакшиш до 10% от сметката. води ви в заведение, в което не познава никой, демек може и за първи път да ходи на заведение.. пътем неловко чупи чаши, забравя да си закопчае ципа, като се връща от тоалетна и т.н. Все сигурни белези на перфектния мъж
12
2
 
7
 
! Отговори
феминист до 1 преди 9 години
Браво! Правилно си схванала внушението на статията.Вземи си някое свястно момиче и не се вкарвайте в беля с тея мъжища.
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз на първата среща винаги си искам,пък за другите не знам!Водя я в най-близката квартална кръчма,щото всички ме познават и може да се напия,като куче на вересия.Кви двайсет процента бакшиш бе,вий луди ли сте?! Ако останат некви жълтаци,закръгля до 20,50 или в най-лошия случай на левче и толкоз! Къса ми се сърцето,ама нема как!А ако гаджето реши да черпи,става супер!
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какви са скритите признаци,че тя не е свястна?Ако иска да я водя само в скъпарски заведения свестна ли е ?Ако друса яки кючеци у кръчмите?Ако пие като змей?Ако гледа умно,като издоена овца за юмрук,как е?
9
1
 
28
 
! Отговори
Дим40 преди 9 години
Жените обичат лошите момчета, да са груби, нахални и да са имали много жени .Като забременеят от такъв мъж, искат мъжа да се грижи за детето и майката и да спре да ходи по други жени .МИЛИ ДАМИ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ, ВИЕ СТЕ ПОРЕДНАТА, какво, че сте надули корема .
8
1
 
16
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Най-ясният сигнал, че иска да ви вкара в леглото си, е ако е мъж. Тогава гаранция! Но с това да се определява свестният или несвестният...
7
0
 
3
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Tochno predi da spretnat golemiq bankov obir vurtqha takiva statii :) Statii opitvashti se s 3 izrecheniq da dadat otgovor na tolkova slojni i shiroki za komentar vuprosi, 4e... Ako s google prevodi se stavashe ***, to...
6
1
 
29
 
! Отговори
аграр преди 9 години
изпозастреляйте се всичките с такива статии моля ви
5
15
 
7
 
! Отговори
Барото преди 9 години
Най-скрития признак, че той не е свестен е ако ви заведе на място, където сметката е 20 лв за двамата и ви качи в 20 годишен барутник на газ защото с такси е скъпо.
4
4
 
20
 
! Отговори
мъж до 1 преди 9 години
права си.щото във женските очи истински мъже са само мръсниците.Свестните мъже трудно се котираме ;)
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Той е супер спокоен". То и аз съм супер спокоен, но жена ми супер се кефи на това.