6 неща, които не трябва да жертвате за една връзка

Вашата независимост – лична и финансова
Обновена: 21 сеп 2014 12:32 | 21 сеп 2014 12:27, Михаела Лазарова
10
6 неща, които не трябва да жертвате за една връзка
Снимка: photl.com

Какво сте готови да жертвате в името на любовта? Всеки някога е ставал жертва на любов и е пренебрегвал много от своите принципи и цели. Всъщност, правим го постоянно, при всяка нова връзка. И ако има неща, с които можем да направим компромис, тук са изброени няколко, с които никога не бива да се разделяте в името на любовта! 

Вашето самочувствие и вяра в себе си 

Когато започвате нова любовна връзка, почти никога не може да предвидите промените, които ще настъпят със самите вас. Те се случват неусетно. Но не бива да забравяте за вашата увереност в самите себе си, за самочувствието и за това, че стоите достойно до човека, с който сте. 

Ако усетите и миг на колебание във вашето самочувствие, анализирайте каква е причината, довела до този спад. Една солидна връзка, в която се чувствате добре, ще даде тласък на самите вас нагоре, а не в обратна посока. 

Вашата независимост – лична и финансова 

Всеки, и особено дамите, трябва винаги да се стреми да бъде финансово независим. Към това не забравяйте и вашата лична независимост. Тя може да се изразява в честите срещи с приятели, в отдаването на ваши интереси и хобита, на дейности, които невинаги включват присъствието на партньора ви. 

Свободата да избирате 

Компромисът е важен за една добра любовна връзка. Но границата между това да направите компромис и да решават вместо вас е много тънка. Не позволявайте на партньора да взима винаги решения вместо вас. Само така ще избегнете риска от това да се превърнете в една манипулирана личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: любоввръзки и секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Сел: Разбирам мъж да вземе жена с деца.. случва се, жени прелъстителки. Но жена да вземе мъж с 2 деца.. разбираш ли къде нещо не е наред. А за влюбени и митични приказки не ми се слуша, щом си правиш равномсетки със заплатата му!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Финансовото робство води до развод и намиране на по-свястна жена. Първата губи всякакви финанси.
5
5
 
10
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
5 неща за всички които четат *** статии за бройни неща- 1.вие сте много *** персона, 2-вие сте панелен плъх със 5 лв в джоба до понеделник, 3-гащите са ви мръсни и смърдят,но все тая няма кой да ги мирише, 4-нямате си никакво гадже и няма и скоро да си имате,но на компа секса е без пари, 5 - не осъзнавате че сте поредния беден лузър,който е много по-умен всички богати и добре изглеждащи...
4
1
 
2
 
! Отговори
Сел преди 9 години
Мисля , че 3 ще му дойдат в повече на средностатистическата заплата . А и денонощието е 24 часа , но колкото и да разбирам това , не бих се отказала от това да бъда майка . Едно дете има нужда от мама и тати както знаеш , не само от един модел за подражание . Така че по спокойно :)
3
1
 
4
 
! Отговори
Сел преди 9 години
До 2. Бързо си направил изводите , но нещата не стоят така . Причината поради която настоящия ми приятел не настоява да имаме дете е че има 2 от първия си брак . А той определено е мъж който си гледа децата във всеки един смисъл на думата .
2
1
 
8
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Em kakche teb shtom ti se nalaga da se borish za neshto tolkova estestveno i normalno, koeto 2ma obichashti i uvajavashti se hora, e normalno da jelaqt.. da ti kaja li che pak si bleela po diskotekite za muskul i tatuirovka i posle ti kriv sveta!do 1
1
1
 
9
 
! Отговори
Лес преди 9 години
Единственото нещо с което няма да направя компрос е дали да имам дете . Ако господина не иска бих го сменила с някой който иска .