Връзка с преспиване – какво ни носи тя?

Защо двойките се спират на този тип отношения
21 сеп 2014 23:03, Теодора Драгоева
24
Връзка с преспиване – какво ни носи тя?
Снимка: outnow.ch

Има двойки, които са заедно от години, но не се решават на съвместно съжителство, да не говорим за брак. За някои това е пубертетско поведение, за други –начин да съхранят отношенията си.
Ето и какви са предимствата на това да живеете реално с партньора си, но да прекарвате повечето си нощи в едно легло:

По-удобно е за хора с различен график с ангажименти

Някои работи изискват друго часово време, дори нощни смени. Ако не сте под един покрив, но все пак имате сериозна връзка, това все пак е начин да прекарвате някакво време с любимия човек било то и само нощем.
Тъй като не делите на практика един апартамент, от друга страна ще избегнете битовите караници относно различните ви навици, свързани с разликата в работните ви графици.

Оставяте пространство на другия
По-младото поколение има модерни разбирания за личния си живот и държи да има едновременно връзка, но и някаква свобода. Ако живеете заедно – второто е почти невъзможно, тъй като трябва да се съобразявате и допитвате постоянно до партньора си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
17
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
връзка с преспиване обикновено носи полово сношение..
11
5
 
25
 
! Отговори
Зор голям преди 9 години
До РайнаИ тоалетната! Сутрин се редя на опашка - жена , деца и точно ми дойде ред и е време да излизам за работа. Стискай , стискай , устискам , пристигам , запътвам се към тоалетната и опаааа...изненада , заето , от такъв , като мен , който не се е доредил вкъщи.
10
4
 
11
 
! Отговори
:) преди 9 години
Страхотно е.Със спокойствието, стабилността че всеки зад себе си има дом, сигурност и свобода (това е различно от неангажиращ секс). Позволява ти хем да оставаш сам когато искаш, хем да изпитваш удоволствие че го има другия. За съжаление идва, след като вече се е разпаднала класическа връзка с брак и деца. Обикновено консервирани за нещо хубаво, са тези които не могат да си го позволят. Само те могат да отричат нещо неопитали :)
9
4
 
27
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Значи преспиваш с любимия, а на сутринта търчиш в къщи да се преоблечеш за работа и да нахраниш котката? Идеята ми харесва! С никого не трябва да делиш гардероба и банята.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах, 4!Ти разби мечтите ми за една по-естествена България - такава, в която етническото равновесие не е нарушено от безумни наредби за насърчаване размножаването на паразитиращи елементи!Къде да ги пратим тогава онези от веселия етнос, та да не се стигне до ексцесии? Защото натам сме тръгнали, но те горките си представят едно по-друго бъдеще ... Мечтаят си как ще станат болшинство и ще заграбят всичко, та да го излапат. :))
7
12
 
8
 
! Отговори
Брат Вурст преди 9 години
Защо пък по-младото поколение. При различно работно време на партньорите, командировки и други служебни ангажименти необвързващият секс е идеално решение.
6
3
 
13
 
! Отговори
Ошав преди 9 години
Петърчо от Ню Йорк, нали, в контекста на статийката, не бъркаш свобода и разврат!?И после - свобода на егото, или свобода от егото!?Широк е пътят на погибелта, тесни са вратите...
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Секс без чувства, без отговорност, без перспектива... развратът, е душевен "снакс". *** нещо, гълташ нищо. Някакъв съмнителен вкус, без хранителна стойност. Системното хранене с такъв "снакс", води до влошено здраве, деградация на живота, извращения, самота, отчаяние, смърт, унищожение...Любовта в перспективата на семейството и децата е като хляб от автентично жито - топъл, ароматен, насищащ. Даряващ живот, сигурност, уют, цялостно благоденствие.Отнася се повече за жените, по ред причинии.
4
6
 
28
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
За да летиш ти трябват две крила: едното е на любовта другото на свободата - Ошо
3
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
парите се отпущат от ПРАВИТЕЛСТВОТО град МОСКВА, те се дават само на граждани на този град с московско гражданство! Тази пари се получават САМО от самотни майки и то при раждане на второ дете... Там шебеците, московско гражданство могат да получат ако се женят за москвичка по любов или като платят 5000$ на ръка на някоя такава и си поемат разноските по документите. И да цъкате минуси- фактите са си факти!
2
4
 
46
 
! Отговори
Юруш! преди 9 години
Другари от Столипиново, Факултето, Комлука Токайто, Татар маала и други подобни!Щом като на Запад ви гледат накриво, хайде юруш към Москва! Там за второ *** дават 10 000$
1
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам съседи, двойка немци, които са от доста време заедно и врзката им може да се нарече сериозна- второто дете е на път, но не са семейство все още. В Русия самотна майка в Москва при раждане на второ дете получава равностойността на 10000$- пуснете търсене и се уверете сами. Да не се жениш е финт на хватката на държавата да те обремени с отговорност! Призовавам умните хора, НИКОГА да не допускат тази грешка на стереотипа!