5 разгадани мистерии относно вашата половинка

Ето и как да действате в подобни ситуации
23 сеп 2014 22:19, Теодора Драгоева
6
5 разгадани мистерии относно вашата половинка
Снимка: outnow.ch

И цял живот не стига на един мъж да разбере всичко за половинката си, най-вече как работи мозъкът ѝ. Тъкмо си мислите, че сте открили логиката за някое нейно действие и тя ви изненадва с нещо ново.
Няма как да обхванем целия диапазон на женската психика, но пък ви даваме 5 отговора на конкретни ситуации:

Мистерия 1: Тя се държи с един човек по коренно различни начини. Най-добрата ѝ приятелка може да се превърне в най-големия ѝ враг в рамките на 48 часа. А след 72 часа отново да си разделят дори кафето.

Как работи мозъкът ѝ: Жените общуват повече от мъжете. Те са и по-емоционални, така че тя със сигурност се кара и сдобрява с хората повече от вас.

Какво да правите: Когато тя има проблеми с приятелките си, чакайте сама да ви разкаже и се опитайте да слушате, а не да съветвате. В противен случай може да кажете нещо, което после да използва срещу вас, когато се сдобри с другото момиче.

Мистерия 2: Самочувствието ѝ е като влакче на ужасите, активирано от модните тенденции. Може да прочете нещо и в следващия момент да ви реве на рамото, че е дебела.

Как работи мозъкът ѝ: В момента, в който тя е станала достатъчно голяма да казва „Аз искам”, се превръща в марионетка на маркетинга и рекламата. В момента, в който види нещо, тя истински се разстройва, ако не отговаря на критериите му, но след час-два емоциите ѝ влизат в норма.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Поаро преди 9 години
Всъщност загадката на жената е..., че няма никаква загадка.При нея нещата просто се случват. По "ефекта на пеперудата". В зависимост от сезона, ЦИКЪЛА на Луната, времето на денонощието, музикалния фон, осветлението, количеството и вида на изпития алкохол, асоциативни връзки, внушения .. Елементите, които могат да се окажат въздействащи на мотивацията й са безброй, в безброй взаимовръзки.Та поведението на жената трябва да е предмет не толкова на психологията, колкото на теория на вероятностит
5
0
 
4
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До Бате БойкоКолега, надявам се от тогава да гледа вратата на семейното ви жилище от външната й страна :D
4
0
 
5
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Аз мистерията за мойта я разгадах още преди 3 години във вид на нагъл и арогантен ***, който бъркаше в гащите на жена ми! От там насетне мистерии няма!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К'во е изкъртила Теди?
2
0
 
4
 
! Отговори
Гунчо преди 9 години
Теди, къртиш пак...
1
3
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
aiiidee , pak nameci za kakvo li ne .