Любовен хороскоп за 29 септември - 5 октомври 2014

Венера силна тази седмица, ретроградният Меркурий ще опита да заплете нещата
29 сеп 2014 09:44, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 29 септември - 5 октомври 2014
Снимка: freeimages.com

През тази седмица планетата на любовта – Венера, ще окаже своето влияние в сектора на любовта. То ще се усеща силно до 23 октомври. Имате всички предпоставки за затвърждаване на връзката с любимия или за започване на нова любов въпреки ретроградния Меркурий, който ще опита малко да заплете нещата. 

Вижте прогнозата за любовта за последните дни на септември и първите на - надяваме се, по-слънчевия октомври. 

Овен 

През тази седмица любовният живот ще бъде силно повлиян от служебните ви задължения. Имате всички предпоставки да се радвате на романтични отношения с любимия човек. Но евентуално напрежение в работата може да ви отдели от любовта. Опитайте се да балансирате и не пренебрегвайте любимия човек. 

Телец 

За тези от вас, които нямат сериозен партньор, но са попаднали в приятна романтична ситуация с някой специален човек, предстоят интересни дни. И двете страни имате желания един към друг, но никой не смее да разкрие своите вълнения и копнежи. 

Предизвикателството тези дни е, че един от двама ви ще направи първата крачка, дори и да става въпрос за официална първа среща. Ако имате любим човек до себе си, комуникацията между вас през почивните дни може да се превърне в истинско премеждие. 

Близнаци 

Уважаеми Близнаци, планетата на любовта – Венера – още в понеделник ще влезе в хармония в сектора на вашия любовен живот и така ще се задържи до 23 октомври. Ще имате много добри перспективи за запознанства и е възможно да запалите любовната искра не само с един обект на вашите желания. В случай, че имате сериозна връзка, всичко ще върви гладко.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хороскопзодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари