Тайни, които жените ревниво пазят

Какво дамите предпочитат да запазят за себе си
12
Тайни, които жените ревниво пазят
Снимка: outnow.ch

Когато налице е истинска любов, партньорите би трябвало да могат да си казват всичко. На теория е така, но практиката показва друго. Докато сериозните лъжи са абсолютно недопустими, то прикриването на определена информация не трябва да се приема толкова осъдително. Обикновено жените и мъжете прикриват неща, които смятат за не толкова важни, но които знаят, че няма да се харесат на половинката им.

Ако влезете в главата на средностатистическата жена, ще откриете тези тайни, които тя умело пази от своя любим:

1. Най-добрият му приятел е много секси. Защо този факт трябва да остане неизказан? По простата причина, че гаджето на жената най-вероятно е напълно наясно, че приятелят му изглежда добре. Все пак двамата са излизали в заведения, където си личи, когато добре изглеждащ мъж привлича женските погледи. Всеки мъж обаче иска да знае, че жената до него е заинтересована само или най-вече от него. По тази причина много дами спестяват на половинките си своите класации „кой е най-секси“.

2. Тя следи бившата на гаджето си във Facebook. Това не е нещо, с което която и да е жена се гордее. Това е проява на слабост и донякъде на несигурност. Никоя дама не иска да изглежда така в очите на любимия си – тя иска той да я мисли за самоуверена и секси. А и самата идея за следене е малко психо, макар че кой ли не го е правил?

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз спестявам само цената на новите си обувки. :)) Не е казано, че трябва да знае колко пари съм похарчила по магазините или във фризьорския салон.
7
1
 
10
 
! Отговори
Двама преди 9 години
Лъжат за навъртените километри аслъ като дърт джамбазин.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спестяват и абортите, че са ви изневерявали, че са чукали най-добрият приятел на бившето си гадже, че са участвали в оргия... Ей такива едни неща.
5
4
 
7
 
! Отговори
зд преди 9 години
спестяват : бройката и това ,че обичат отзад...
4
1
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 години
Учудващо за мен в тази препратена статия от небезизвестния сайт ТЯЛОТО БГ, този път не пише кой знае какви тъпотии и дори мога да се съглася с използваните клишета.
3
4
 
11
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Най-важната тайна: дали тези, които я порят в обедната почивка и след работно време са един и същи човек или двама различни.
2
6
 
16
 
! Отговори
Поаро преди 9 години
"Какво дамите предпочитат да запазят за себе си"......................................................................Еми, това, че не са никакви "дами", а най-обикновени долни женки."Дама" означава благородна жена, а благородна жена е...
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Познавам брантии с по 3-4 аборта. После се жалват, че нямат деца. *** не е за варене на боб!