Tри мантри за живота, които ще ви предпазят от разочарования

Съвети, базирани на горчивия опит
3
Tри мантри за живота, които ще ви предпазят от разочарования
Снимка: outnow.ch

Казват, че най-добрият начин да научите нещо е просто да правите грешки. Това е така, но човек невинаги е готов да греши. В действителност, годините между 20 и 30 са пълни с препъване, с падане и ставане, с преминаване през непрогледна пещера, без фенерче и т.н.

За щастие, очите на човек постепенно свикват с тъмнината и той става по-мъдър и по-устойчив в пътуването "с препятствия", наречено живот.

Понякога на нас ни се иска да можем да се върнем назад и да направим нещата по по-различен начин, но по-разумно е вместо да мечтаем да променим миналото, да следваме следните съвети, които да ни предпазят от бъдещи разочарования, опирайки се на опита:

1. Доверете се на инстинктите си.

Разбира се, има моменти, в които ще усетите нещо за даден човек или за дадена ситуация и интуицията може да ви подведе. Но тези случаи ще се появят все по-рядко с времето. Всъщност интуицията рядко подвежда. Ако чувствате, че нещо не е както трябва, вероятно е така. Когато някой ви изглежда съмнителен, вероятно е така.

Нашите възприятия обикновено са много точни. Интуицията ни има потенциала да ни предпазва от катастрофи. Единственото по-лошо нещо от чувството на разочарование е осъзнаването, че е можело да избегнем грешката, но просто не сме послушали вътрешния си глас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Кратко, точно и ясно! Съгласен! Защо и аз трябваше да науча нещата по трудния начин?!
2
1
 
6
 
! Отговори
Мимоза преди 9 години
Много точни и верни съвети!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mnogo prawilno..