Най-популярните грешки на съпругите

Те могат да съсипят семейния ви живот
19 окт 2014 23:00, Теодора Драгоева
14
Най-популярните грешки на съпругите
Снимка: outnow.ch

Ако ви предстои да се омъжвате в скоро време, трябва да знаете, че има една серия от грешки, които повечето нови съпруги започват да правят, а те могат да съсипят брака ви. Ако вече сте омъжена жена, вероятно вече сте допускала повечето от тези грешки, но никога не е късно да си вземете поука и да спрете да го правите!
Избягвайте следните грешки, ако искате да имате щастлив семеен живот:
 

1. Казвате обидни неща на мъжа си
Дори и да не са спорили никога с любимия си преди брака, омъжените жени започват да го правят веднага след това. Въпросът е те да избягват да казват обидни неща на мъжа си. Кавгите в семейството са нещо нормално, но когато човек се ядоса, той понякога се изпуска в приказките и може да използва епитет, който силно да нарани половинката му. Има обиди, които никога не се забравят!

2. Започвате безкрайната тема „кой ще изхвърля боклука“
Може да звучи глупаво, но спорът „кой ще изхвърля боклука“ може да доведе до много проблеми в брака. Никой не иска да бъде отговорен за боклука нонстоп, затова вместо да се карате и да се сърдите по темата – направете си график и се редувайте в това задължение. Щастливите съпрузи не се карат за дреболии!

3. Спирате да флиртувате с мъжа си
Много жени смятат, че след като вече са семейни, няма нужда да флиртуват с мъжа си. Флиртът е част от магията на любовта. В семейния живот също трябва да има сладки закачки, приятни изненади и забавни интимни моменти.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
9 от 10 мъже искат жената навън да е леиди, да е готвачка в кухнята и метреса в леглото.
10
1
 
12
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Абе какви са тези глупости. То ако жената ми отнеме кефа аз да изхвърлям *** си стягам багажа и дим да ме няма. Кой *** иска да виждат жена му с кофа, торба или какъвто и да е там ***?
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам чувството, че се очаква мъжете от грижите на майка си да попаднат в грижите на жената, а всички забравят, че до вчера и за жената са се грижили родителите и. Когато човек се жени трябва сам да може да се оправя.
8
12
 
12
 
! Отговори
Дорчо преди 9 години
До дора,а твоята майка виновна ли е в случая, че не знаеш правилно да пишеш? Хм? Ама да обвиняваш мъжките майки веднага си готова! Първо погледни себе си, и тогава търси проблема другаде, моме.А освен духането, иска си и гълтане. Както е казал един велик човек: "Тези които духат и гълтат се радват на щастлив и дълъг семеен живот. Тези които не го правят, са вечно нещастни".
7
14
 
16
 
! Отговори
дора преди 9 години
Каво са виновни жените, че майките на съпрузите в повечето случаи не са ги научили на елементарни хигиенни навици и да сразват определен ред на съжителство. Все пак съпругите не са слугини и възпитателки. Едно мърляшко поведвние от страна на мъжа може изключително да изнерви обстановката! Жалко, че я няма казарната вече. Поне там мамините синчета се научаваха да се потдържат спретнати и да не се налага все някои да трябва да им тича по ***!
6
2
 
20
 
! Отговори
ааааа преди 9 години
моля ви мъже да се къпете ,бръснете редовно и да не пърдите пред жена си..А ЗА ПРЕД ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ ЗНАЕТЕ НАЛИ..
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Костов е виновен!
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 3Непалската поговорка е добра за Непал, ама жена ти да не те прати да доиш мъжката лама по непалски.
3
2
 
37
 
! Отговори
Падре преди 9 години
Жени, не отказвайте на мъжете си, за да не ги въвеждате в изкушение!
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Закачайте го ако сте сигурни че ще бъдете мнооого палава,за да не бъдете неприятно изненадани защо е овършал комшийките.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е.