Как да си направите сексуално кафе

Напитката съдържа няколко тайни съставки
21 окт 2014 22:18, Михаела Лазарова
9
Как да си направите сексуално кафе
Снимка: photl.com

Когато говорим за секс и любов, всеки детайл е от значение, дори поднасянето на храната и напитките на любимия човек. Неведнъж сме споделяли с вас храни и напитки, които повишават либидото при мъжете и жените. 

Днес ще ви разкрием как да направите сексуална напитка. Тя може да съдържа и кафе за добър старт на деня или да го изключите, ако ще поднасяте напитката вечер. 

В какво се състои нейната тайна? Тази напитка съдържа няколко ценни съставки, които са били използвани преди много векове за насърчаване плодовитостта и желанието за любов. Ето какво ще ви е необходимо: 

Мака на прах 

Извлича се от корените на растението мака. Било е използвано от ацтеките. Мака е адаптоген (термин, който се употребява за описание на билки), който подпомага тялото да създава ензими, от които се нуждае, за да балансира хормоните и да подобри плодовитостта. 

Мака на прах е използвана в продължение на векове за подобряване на плодовитостта и като мощен афродизиак. Освен това е богата на витамини и осигурява енергия.

Сурово какао на прах 

Суровото какао на прах е смятано за мощен стимулант. Подобрява кръвообращението и спомага за отделянето на серотонин, който повишава настроението. Според проучване, публикувано в сп. The Journal of Sexual Medicine, жените, които всеки ден хапват по малко шоколад богат на какао, имат по-добра сексуална функция.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: афродизиаксекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Мъдрост преди 9 години
Едно време приятел, на когото викахме "Д-р Аспиринчев", веселяк, зевзек и любител на "бяло месо", казваше по повод целината: "Абе я си купи пържолки! Туй целината, кервизът, пъщърнакът, магданозът никаква работа не вършат! Пробвал съм! Започне ли са виси със страшна сила, нищо не помага!". От гръмко изказватне в трамвая, от което народът започва да хлипа от смях.
8
0
 
1
 
! Отговори
немаа ми тряя кафе преди 9 години
Язинка кат си напраа коктайл "конски тропот" съм кат фурия. Яздим до пот.
7
0
 
0
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
По-важно е с кого го пиете, а не какво! Ако е за собственото - мъка, то подаръци, то вечери, то комплименти, то романтика, то мазнене, то чудо и пак на сухо .... ако е за чуждо и на сухо става ....
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви билки и лекове бе.с колежката уж сядаме на кафе ,тя бърза да сложи райбера и ме откиня от секс.и след това се пие кафето.та райбер му е майката
5
0
 
4
 
! Отговори
Към 4 преди 9 години
И понеже ще ме питате от къде знам: Акушер-гинеколог съм. В същото време съм дистрибутор на трибестан и всякакви билки и лекове, които повишават либидото, хвърлят феромони и вдигат самолета. Така си помагам да ми върви основния бизнес в болницата. Благодаря за вниманието.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КафеджийкаВече от никъде. Махела-секса я изкупи всичката и сега залага капани с нея.
3
1
 
6
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
До КафеджийкаАбе кът е , не се намира ! За това карайте на перорално стимулиране с обикновено кафе и мъжете ще са доволни !
2
0
 
10
 
! Отговори
Кафеджийка преди 9 години
Някой знае ли откъде може да се купи мака?
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе тая Михаела Лазарова във всичко вижда секс. Сигурно и в билетите за градски транспорт. Толкова ли няма кой да я уважи?