Глупавите страхове, които ви отдалечават от мечтите ви

Освободете се от тях, за да живеете по-щастлив живот
24 окт 2014 20:42, Теодора Драгоева
10
Глупавите страхове, които ви отдалечават от мечтите ви
Снимка: outnow.ch

Има един човек, в който най-вероятно искате да се превърнете. Той е вашето подобрено Аз, което ще изпълни мечтите ви и ще ви осигури един по-щастлив и удовлетворяващ живот. Този човек е по-различен от това, което сте в момента, защото въплъщава всичко, което ви се иска да бъдете.

За да се превърнете в него обаче, вие трябва да промените нещо в себе си и най-вече да се освободите от най-големите си страхове. Тъй като именно страховете са пречките, които ви отдалечават от вашите мечти.

Така че, ако искате да бъдете щастливи и да сбъдвате целите си, кажете „сбогом“ на следните страхове:

1. Вашият страх, че няма да изкарвате достатъчно пари. Парите са нещо, с което много хора измерват живота си. Не си позволявайте да се контролирате и определяте от нещо, което може да изчезне за ден. Мечтайте за много пари, но и намирайте удовлетворение в това, че имате достатъчно, за да можете да бъдете подсигурени и да живеете нормален живот. Не забравяйте, че това е лукс за милиони хора по света, които живеят под прага на бедността. Правете всичко, което зависи от вас, за да бъдете материално осигурени и бъдете благодарни за нещата, които имате във всеки един момент.

2. Вашият страх, че никога няма да имате много приятели. Повечето хора имат много познати и малко приятели. Просто така е устроен сегашният свят. На първо място малко са хората, които наистина си струва да наречете „приятели“ и на второ – забързаното ежедневие не ви позволява да поддържате постоянен контакт с близките си хора. Добре, че поне са новите технологии и смартфоните. Не забрайте, че е по-важно да имате малко, но истински приятели, отколкото повече, но „съмнителни“.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
istinata645+ преди 9 години
Chudia se kak sa jiveeli horata predi vreme bez podobni navigazionni statii.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ива Екимовахахахаххахахаха
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статията този път е добра - може би затова няма коментари :)