Какво научавате от провалената връзка

Уроците, които разбирате по трудния начин
25 окт 2014 23:03, Теодора Драгоева
14
Какво научавате от провалената връзка
Снимка: outnow.ch

Казват, че във всяко предизвикателство се крие възможност. Същото важи и за неуспехите. Всяка грешка и всеки провал в живота ви предлага шанс да пораснете, да се учите, да преодолеете миналото и да се насочите с нова сила към бъдещето.
Това не изключва и неуспехите във вашия любовен живот. След всяка провалена връзка вие научавате по нещо. Нещо, което със сигурност ще ви бъде полезно и което ще ви помогне да намерите правилната половинка.
Ето и кои са уроците, които разбирате по трудния начин след любовен провал:
 

1. По-добре сама, отколкото с някой, който да ви кара да се чувствате самотни. Хората са различни и трудно могат да си паснат, особено когато става въпрос за връзка. Ето защо не е изненада, че има много мъже, които не биха могли да ви накарат да се чувствате така, както трябва. Гледайки ви, те виждат това, което искат да видят, а не това, което всъщност сте вие. Вашата личност обаче е вашето Аз и вие заслужавате да намерите някой, който ще я оцени.
 

2. Трябва да слушате интуицията си. Ако имате вътрешен глас, който упорито се опитва да ви предупреди да не се захващате с някой определен мъж, то най-добре е да започнете да го слушате. Доверявайки му се, ще си спестите наранените чувства, сълзите и разочарованието.
 

3. Най-лошото решение, което може да вземете, е да не вземете никакво решение. Нерешителността разяжда душата и ума. Вие не може да се развивате и да направите живота си по-добър, ако предварително не знаете какво искате да правите с него.
 

4. Връзките могат да бъдат наистина страхотни. Има причина да са написани толкова много стихове, песни, разкази и т. н., посветени на любимия човек. Любовта наистина е невероятно чувство.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз разбрах,брак никога
8
0
 
2
 
! Отговори
да да преди 9 години
С последната връзка преди да се оженя разбрах, каква не бива да е една жена. Само дето като се ожених предната реши, че се е променила и взе да досажда. Съпругата ми така и не разбра и по-добре, че щяха да станат на кълбета.
7
5
 
4
 
! Отговори
aresbeueirio преди 9 години
tursete si zena izvun bulgaria ,tuka zenite ne struvat ,ne moze da se suberesh da ziveesh sus skot i da iskash vruzkata ti da e uspeshna
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо !
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това което не може да се научи от една провалена връзка е как да не се провали следващата такава.Всеки път се изтъкват различни причини,а реално тя е само една.Липсата на химия и любов.Човек който не се задоволява с малко,няма как да му се угоди,винаги ще е недоволен
4
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко тук е написано за жени,а и жените са големи ***.Жалко че нормалните хора са на изчезване.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяко зло за добро.Вярно самотата е тегаво нещо,но по добре сам и щастлив отколкото с някакъв партньор дето и двамата сте заедно и не знаете защо?Определено не се обичате,не сте си забавни, досадили сте си и най-вече се джафкате като две *** кучета вместо да живеете като щастливи хора,,, Е това живот ли е?
2
1
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Тоз на снимката се...радва,че е провалил поредната...връзка,защото е...екстроверт и хич не му...пука,
1
9
 
7
 
! Отговори
xxxl преди 9 години
Ot istinata faida nqma....trqbva da se lyje za da se krepi vryzkata