Как да кажете на приятелка, че мъжът й изневерява?

Покажете съпричастност
29 окт 2014 23:00, Михаела Лазарова
88
Как да кажете на приятелка, че мъжът й изневерява?
Снимка: Outnow.ch

Никой не е застрахован от изневяра – нито вие, нито близките ви. Ако ви се случи да разберете, че гаджето на близка приятелка й изневерява, как бихте постъпили? 

Тези моменти и решенията, които предполагат, са трудни и неудобни. Ако се случи да разберете или видите, че някой мами близък ваш човек, трябва да му кажете. Но как?! Изборът е труден, подходът - още повече. 

Много хора се чудят дали изобщо да се бъркат в отношенията на другите, но и много решават да се намесят. Въпросът е как точно да го направите? Има ли подходящ начин за поднасяне на такава неприятна новина? 

Бъдете честни

Не говорете с недомлъвки и не увъртайте – просто карайте направо! Новината е изключително неприятна, така че дори да шикалкавите, няма да направите нещата по-лесни за понасяне. 

Уверете се, че сте сами с приятелката си, и й кажете цялата истина, която сте научили. Не използвайте груби думи, защото можете да нараните чувствата й. За да не влошите нещата още повече, не си украсявайте историята и не използвайте фрази от типа на: „Нали ти казах!“. 

Представете доказателство 

Ако не сте сигурни в това, което възнамерявате да споделите, по-добре не го казвайте! Не се доверявайте на слухове или на това, че сте зърнали половинката на приятелката си с друга жена. Това не означава автоматично, че задължително може да се говори за изневяра. 

По-добре проучете каква е ситуацията и ако откриете нещо нередно, тогава споделете с приятелката си доказателствата, които сте събрали. В противен случай пускането на фитили може да влоши връзката без повод.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: секслюбовизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все още мисля, че ставам.Онова беше преди 10 години, тогава бях на 28.По- долу споделих проблема- мъжът ми не ми обръща внимание, държи се грубо, а напоследък дори и секс не правим.Иначе се грижи за децата, но аз се чувствам ужасно самотна и нещастна.Започнах да му вдигам скандали- знам,че не е добре, но и аз се чувствам зле когато закъсняа всяка вечер и не се интересува от мен, а единствено от това дали е сготвено, изчистено и т. н.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, но в онзи период бях невероятно щастлива...чувствах се желана, обичана и красива.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда, проблема е , че в днешните трудни времена двама души , работещи, едвам отглеждат децата си,а ако се разделят ги обричат на мизерия.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, не, от години съм само със съпруга си, но той почти никакво внимание не ми обръща, почти и секс не правим вечета за това се замислям за любовник.И съм сигурна, че не е само с мен.Няма как да го хвана,а и не искам, но тези неща се усещат. Прибира се късно, държи се грубо, не правим секс, не се интересуа от мен, почти не говори с мен.А аз все още го обичам - все пак от доста години сме заедно и е баща на децата ми.Ако той не се държеше така с мен, не бих и помислила за нов любовник.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 58нямаше доказателства, само подозрения.Но от тогава отношението му към вен се промени, моето към него - също.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност,тогава не бях съвсем сигурна, че ми кръшка милото, но не ми обръщаше внимание.Така че мъже, един съвет ако искате жените да не ви изневеряват, обичайте ги, любете ги, обръщайте им внимание.Една жена, която не се чувства желана, обикновено ще намери с кой да си го сложи, особено ако е и хубава.Сега в момента отново се чувстват пренебрегната, другото мило е далеч и се замислям за нова връзка.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименнадявам се...макар че в крайна сметка той усети -тия неща се усещат, и хич не му беше приятно.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе, бяхме се събрали след работа на по питие, и минавайки покрай него в един тесен коридор му пуснах език...
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми не, до бебе не се стигна и двамата бяхме семейни, но много се обичахме, или поне аз него.Той също беше много влюбен в мен бяхме като ученици.И не , не съжалявам че бях смела. Какво стана после ли?Ами вече казах дълги години бяхме любовници, сега все още сме приятели и се чуваме често, макар че не можем да се виждаме.А тогава аз направих първата крачка,а той втората все пак ми беше началник и зрял мъж.Повода за това ли- разбрах, че милото ме ***
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименвзаимоотношенията ни стигнаха до дългогодишна лювовна връзка
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 38"нищо няма по между им просто работа"бе то от работа на работа и като се награбят...без да искат, ей така, от един пуснат език знаеш ли до къде стигат нещата.От личен опит говоря.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ НЕ Е ПРИЯТНО ДА ТИ ИЗНЕВЕРЯВАТ, ОСОБЕНО АКО РАЗБЕРЕШ.А АКО ПРАВИТЕ СЕКС С МЪЖА СИ ВЕДНЪЖ В МЕСЕЦА, БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ВИ ИЗНЕВЕРЯВА, КОЛОКОТО И ДА СЕКЪЛНЕ, ЧЕ Е ПОГЪЛНАТ ОТ РАБОТАТА СИ И ЗА ТОВА СЕ ПРИБИРА КЪСНО ВСЯКА ВЕЧЕР, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПРЕДПОЧИТА ДА СПИ, ВМЕСТО ДА ВИ УВАЖИ КАТЕРИЦАТА.
23
0
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
ЕДИН СЪВЕТ ДО ЖЕНИТЕ -АКО МЪЖЪТ НА ПРИЯТЕЛКАТА ВИ Й ИЗНЕВЕРЯВА С ВАС ,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ КАЗВАЙТЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ ! ЩЕ СИ РАЗВАЛИТЕ ОТНОШЕНИЯТА !
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако прителката има съмнения, е редно да се сподели.А ако има щастлив брак или връзка, защо трябва да се бъркаме там?То когато единия кръшка, другият го усеща...
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен41а от къде си сигурен? дане би тя да е на 55, а той -на 25?щото разликата във годинитес колегата ми беше 18 години- аз бях по-млада.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 38А ти от къде си сигурен във факта, че няма нищо? И аз преди време имах връзка с колега, и двамата сме семейни, та и ние така - обяди, кафенца, работа след работно време, придружена с бърз секс в кабинета му...
19
1
 
8
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Айде айде, колежки, колеги, кафета, обяди, дрън-дрън. Отдавна съм се научила насаме да не излизам с колеги, защото: 1. Всички останали ще се разшушукат, че ме сваля; 2. Ще са прави.Иначе мисля, че трябва да кажеш на близкия ти, ако го мамят и си сигурен в това. Ако знаеш, че му крадат нещо няма ли да му кажеш? Може наистина накрая ти да останеш лошият, но поне ще знаеш, че няма повече да получава доверие този, който не го заслужава.
18
3
 
4
 
! Отговори
Синеок преди 9 години
Ако сте хубава и хванете мъжа на приятелката си в крачка, не й казвайте нищо! Опитайте се да го съблазните! Гаранция, че той щом веднъж е изневерил, ще изневери и с вас. Дори е вероятно, вече да си ви е представял. И ще останете доволна. :)
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо по-гнусно от това да се бъркаш в чужди взаимоотношения. Какво като ти е приятелка?На теб какво ти влиза в работата, той какво правел. А дали й изневерява или просто не е излязъл на среща с шефка, колежа или нещо свързано с работата? Трябва да си много глупав, за да се намесиш в чужда връзка, защото и да има и да няма нищо после ти ще си виновен.
16
1
 
4
 
! Отговори
/// преди 9 години
Една жена винаги ще намери начин да каже на друга жена, че мъжът/приятелят и и изневерява... дори и това да не е така...