Повечето мъже лъжат дамите, че са шефове

34% пък мамят жените на първа среща, че са необвързани
29 окт 2014 19:49,
60
Повечето мъже лъжат дамите, че са шефове
Снимка: Архив Reuters

На дамите подобно поведение може да им се стори по-скоро шокиращо, отколкото оправдано въпреки целта, но за да ги впечатлят на първа среща, над две трети от мъжете лъжат, пише в. "Метро", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от сайта МобайлСлотс.

Допитването разкрива, че водени от желанието да направят добро впечатление, 72 процента от мъжете не се свенят да излъжат на първата си среща с потенциална партньорка.

Най-честата мъжка лъжа в подобни ситуации е за пари. Две трети от представителите на силния пол без свян преувеличават доходите си и редовно оставят дамите с впечатлението, че заемат ръководни постове, докато в действителност работят например като чиновници.

Друга популярна заблуда, в която мъжете вкарват жените на първа среща, е за начина, по който прекарват свободното си време. Над 50 процента от тях казват на потенциалните партньорки "онова, което искат да чуят", вместо да им признаят, че почти цялото им свободно време преминава в игра на видео или компютърни игри и гледане на футболни мачове.

Анкетата показва също, че за да се представят пред потенциална партньорка като чувствителни и грижовни, мъжете често преувеличават или просто си измислят, че обичат животни или се интересуват от изкуство.

Всички тези лъжи обаче бледнеят пред разкритието, че 34 процента от мъжете в действителност вече имат връзка, но това не им пречи да ухажват други жени, подвеждайки ги, че са самотни.

От проучването става ясно още, че две трети от мъжете подхождат към първата среща с нагласата, че и те ще чуят някоя и друга дребна лъжа от дамите.

Авторите на проучването не пропускат да напомнят, че в търсенето на нов партньор честността е най-добрата политика.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като излъжат какво? Като на 2 или 3-тата среща истината лъсва. Да, ако просто искате да прекарате една приятна вечер, може и да поизлъжете, ама ако харесате тази жена и искате връзка с нея, по-добре недейте, защото сами си саботирате шансовете за успех. А иначе и жените лъжем, за това, че сме естествено руси, за това, че нямаме опит с мъжете, за това, че не обичаме да пазаруваме...ама не върви на първа среща да си признаеш, че пръскаш половината си заплата в мола.
48
0
 
4
 
! Отговори
шивач преди 9 години
то всеки като знае жена ми днес с кви *** е, мога ли да я нарека мойта.
47
0
 
9
 
! Отговори
баш шеф преди 9 години
теглих кредит 95 год. с парите купих долари. изчаках инфлацийката и накупих туй уний на безценица. разбира се кредита така и не го върнах. после 97 разпродадох имотите или ги замених за фабрички чрез боновите книжки на бабите ви. фабриките ги изцедих до стотинка а заплати давах само на 1, 2 секретарки редовно. после утиках и заводите и взех да строя по морето на избрани парцели обозначени като натура 2000. напоследък стоя на сянка и въртя партия.боли ме че не ми викат, ей шефе
46
5
 
5
 
! Отговори
Дама преди 9 години
То и аз преди не правих секс на първа среща, но след вече съм на 37 г. и още нямам мъж, се налага да играя друга игра.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАйфонче зе ли си?
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мое в смисъл под наем.Най-добре е като се прави бизнес търговия да си е твое помещението.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 40Още веднъж - между собственик и шеф има разлика.Иначе всеки, който си копа домати в градината и продава от тях на сергия - всичко сам е шеф.Шеф означава на български ръководител - ръководи ресурси - както материални, така и човешки. И тези ресурси са в доста голям размер.Самият факт, че занимаваш със заведението си аудиторията, означава, че не - не знаеш каво е да си и не си бил шеф.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАаа, сервитьорче си, значи. Молодец!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можеш да направиш бизнес,ако преди това си врял и кипял в това.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заведението си беше мое.Не на друг.Защо?
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 38Браво! Знаеш ли колко такива случаи има в България, където почти няма производство, а предимно търговия?И все пак, на третата година не си бил още на 19, нали?
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На трета година си сложих сервитьори.Обучих ги и бяха като прожинки всичко въртяха.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 35Напротив, чета - на 19 си започнал, първите две години си работил без персонал наравно с друг човек, а твърдиш, че си бил шеф :)
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 34Да, така е, но това не означава, че си бил "шеф".Всичко в интерес на точността.Много хора се бъхтат, на по няколко места, но не им минава през ума да се титулуват шефове - хора, които в нормалния случай носят отговорност за насъщния на доста хора.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти нещо не четеш почти 10години работеше завдението и на третата година си позволих сервитьори.
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много дълго врях и кипях в този бранш.И много бачках не ходех да харча събирах както правят повечето на тези години и ги вложих.Казх си стига слугува други му.На себе си.И го направих.На 19-20години.Може да изглежда несериознопредвид годините ми,но търговията и бизнеса са си сериозна работа.Факт!
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30Извинявай, като си работил три години с друг наравно, на кого точно си бил шеф?
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грешка - а после жените им били ВИНОВНИ .... :)
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рано или късно човек трябва да се сбогува с юношеските си илюзии. При някои, за съжаление, това става твърде късно, а после жените им били доволни.Зрелият мъж се познава точно по това - няма нужда от лъжа и не вини жените, сам си преценява, избира и взема решенията. И си носи отговорността. Същото важи и за жените, между другото.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 19-20работех,като вол по 12-16часа в денонощието.Всъщност само това правех.Събрах пари и си отворих заведение над 100квадрата.Работих 2 години аз и още един човек,без персонал.На третата година си позволих сервитьори.Всичко въртяха сами бяха научени.Е?Къде имаше контрол къде не.Кое ти е чудно?Едноличен тъговец бях.