Как да го привлечем в социалните мрежи

Внимателен изберете профилната си снимка
19 ное 2014 23:00, Мария Дуковска
9
Как да го привлечем в социалните мрежи
Kадър от филма "Другата жена"; Снимка: outnow.ch
Социалните мрежи са място, в което създаваме нови познанства, приятелства, търсим нова работа или нова любов. Дали ще бъдеш интересен за приятелите ти, зависи до голяма степен от това как оформяш своя публичен профил.
 
Когато искате да привлечете мъжкото внимание, трябва да прекроите профила си. Да се отървете от ненужните снимки, статуси и да следвате друга тактика, която да ви представи в нова и приятна светлина.
 
От вас зависи какъв образ и каква представа ще има за вас силният пол. Ето няколко кратки съвета за това как да привлечете мъжкото внимание в социалните мрежи.

Първото и най-важно нещо е профилната ви снимка, на която трябва да бъдете вие, а не малко сладко животинче, цветя, залез и т. н. Тя трябва да е ясна, да бъде с добро качество. Вие избирате дали да сте в цял ръст, или да се вижда само лицето ви.

Изберете най-красивата си снимка. Не забравяйте, че човек винаги държи да визуализира този, който е от отсрещната страна, и това правило важи с особена сила за мъжете.

Затова покажете най-доброто от себе си (това не включва разголени снимки, особено ако искате да създадете добро впечатление).

Бъдете различни

Често искаме да споделим свои красиви или чужди думи от книги например, стих... да споделим неща, които ни карат да се чувстваме изпълнени. Създавайте статуси във вашия профил, които ще отговарят на вашата същност, енергичност и ще ви представят по истински, но не и глупав начин.

Живейте в настоящето

На всеки се случва да се сети за минали връзки, особено ако са разбили сърцето му. Оставете миналото. Запишете го на лист хартия и го изхвърлете.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: мъжфлиртпривличане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Елементарно господин/госпожо Тайга. Пита. Отговарям. Питам. Отговарят ми. Ако излъжа или ако излъже това лесно се разбира. Аз поне бързо ги хващам. Не можеш постоянно да го играеш, а когато пък си общувал с всякакви хора,ако щеш и един съвсем обикновен 20 мин чат може да ти даде представа на колко години е събеседника. Просто задаваш въпроси и си правиш изводите от отговорите. Отговорите ти дават ясна представа дали човекът е искрен или се прави. Трябва ви опит. За съжаление от онзи: най-гадния.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера прекарах няколко часа в разглеждане на профили на млади жени и техните статуси... след 2 часа стигнах до заключението, че всичките излизат с един и същ ***!! Социални мрежи?!!! Ко' каза?!!!
5
3
 
7
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
"Изберете най-красивата си снимка". Относно този съвет, нарочно не слагам снимката си. Няма значение дали съм грозна или красива. Онзи, който трябва да ви намери, ще ви намери заради душата ви и ще погледне отвъд скапаните ви снимки, цици, ***, гримирани лица, надути устни, голи баджаци и всякакви такива. Ако търсите одобрение за ниското си самочувствие или само секс - да. А най-...топлото беше, че когато трябваше да ме разпознае на живо ме позна от раз. Ето за тези моменти живея. Истински.
4
13
 
9
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Въобще не съм го търсила. Тези, които съм ги търсила се оказаха пълни мухльовци и се зарекох никога повече да не търся. Намира те. Който трябва те намира. Нито снимка на лицето си слагах, нито циците ми знаеше, нито дупето ми беше виждал. Насолих двама трима, показах на някакви елементарни жени откъде изгрява Халеевата комета и той ми писа. Внимателен. Нежен. Смешен. Смел. Загрижен. Земен. Приласкаващ. Обичащ. Голяма любов. Винаги е с мен. В най-тъмните и най-светлите ми мигове.
3
0
 
24
 
! Отговори
Ема22 преди 9 години
Това не се отнася за жените,тях винаги ще ги харесат в соц. мрежа,дори и да са грозни,пак стават,но учудващото за мен беше един човек,които видях на живо и след това на снимки-коренна разлика,нямаше много лайкове на снимки и това ме привлече в него,наистина не ме впечатли от снимките,но като се видяхме беше адски красив и готин,камерата не може да улови красивите и чаровните черти на един човек,и сега сме семейство,А другите красавици с 200 лайка на снимка на живо са обикновени,някой дори грозни
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо да се привлича,това е контрол,нека сам си решава,без желание не става
1
1
 
8
 
! Отговори
Мечо Пух преди 9 години
Изпълнете предизвикателството на пчелата и е ваш.