Какво ще ни донесе годината на дървената овца

Според китайския календар 2015-а е годината на овцата
20 ное 2014 17:35, Мария Дуковска
9
Какво ще ни донесе годината на дървената овца
Снимка: Sxc.hu

Според китайския астрологичен календар, 2015-а е Годината на дървената овца и ще настъпи на 4 февруари.

Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб.

Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени, за които сте мечтали от много време. Планетарната подредба дава основание на китайските астролози да смятат, че има реална възможност за осъществяване на промени от положителен характер както в световен план, така и в персонален.

Западните астролози потвърждават тези планетарни аспекти и положителния им характер, както и позицията им една спрямо друга. Различните зодиакални хороскопи за 2015 година подчертават цялостната тенденция към стабилизиране и общо подобрение.

Образователните проблеми ще бъдат изведени на преден план. Годината е много подходяща за завършване на висока образователна степен или представяне на кандидатура за дипломна квалификация.

Напрежението между Плутон и Уран, започнало още през 2012 година, ще бъде облекчено през 2015-а. През първата половина на следващата година ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. Ще има и напредък в космическите изследвания.

Какво ще ни донесе Годината на дървената овца в личен план, прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
офффца преди 9 години
доживях моята година на ОффЦАТА! Дълги години чаках Уран и Нептун да се съберат в хармония,защото Юпитер и Марс завидяли на вселенската хармония и Слънцето решило да има и ОВЧА година.Размисли и страсти от Слънчевата система.Смех,смех,смех няма такъв!После дошли извънземните от Орион и такъв бой хвърлили на Земята барабар и с планетите и техните звезди,че ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ДРУЖНО СЕ СМЯЛА,ЧЕ ЧАК ПОД РОДОПИТЕ ЕЧАЛ СМЕХА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.!Дано ОФФЧАТА година да е по-спокойна и трезва тоз път!!То
4
0
 
4
 
! Отговори
Очакваща... преди 9 години
Поне ще има надървени работи :)
3
0
 
3
 
! Отговори
Любопитен преди 9 години
От дървена овца дали става курбан?
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много се вълнувам от година на-дървената оФцЪ, тъй като положителния аспект между венера и меркурий дават големи надежди за продължителна ерекция по време на пълнолуние
1
0
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
ми ша гризнем дървото. какво друго може да стане в годината на надървената овца.