Защо не трябва да натяквате на приятелите си, че са без гадже

Ще започнат да излизат все по-малко с вас
20 ное 2014 23:00, Мария Дуковска
7
Защо не трябва да натяквате на приятелите си, че са без гадже
Снимка: Outnow.ch
Във всяка компания има някой необвързан. Такъв е животът! Няма нищо лошо в това човек да търси любовта, докато не я намери, или пък просто да се отрече от нея и да се отдаде на свободата!
 
Но често останалите обвързани от компанията се чувстват длъжни постоянно да подтикват сингъл приятелите си да си намерят половинка! Това е изключително дразнещо и е време да престанете да го правите, ако го правите! Ето защо!
 
1. Те ще започнат да излизат все по-малко с вас
 
Ясно е, че го правите от загриженост и положителна нагласа, но се замислете всъщност какво ще изгубите от чисто егоистична гледна точка. Скъпите ви приятели ще намират все по-малко време за вас, ако се обвържат. Не че това е лошо, но все пак...
 
2. Те може да не искат да излизат по срещи
 
Представете си, че накърнявате чувствата на необвързаните си приятели с това постоянно намекване да си намерят половинка. Някои хора просто искат да са свободни! Уважете избора им!
 
3. Не става дума за това какво искате вие
 
Гледната точка на различните хора не е една и съща. Трябва да приемете този факт. Опитайте се да влезете в кожата на другия. Дори и приятелите ви да искат половинка, това няма да стане по-бързо, като им напомняте всеки път колко са самотни.

4. Правите проблема още по-лош

Някои необвързани хора наистина са самотни. Когато им го напомняте често, утежнявате още повече емоционалното им състояние. Поставете се на тяхно място. За някои хора ненамирането на партньор в живота е равно на огромен провал.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: връзкафлиртсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че темата е ***, *** е, ама и коментарите не падат по-долу...А иначе изводът е СПРЕТЕ ДА СЕ БЪРКАТЕ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ! Те ако искат да си намерят гадже ще го направят и без вашето натякване. И впрочем това важи за всичко свързано с личния живот на човека. От това дали да има гадже, до това дали да има деца.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** тема, *** статия, само и само да запълва страниците на вестника.