Редките и свестни типове мъже, които си заслужават

Kои са редките „екземпляри“ мъже, на които си струва да дадете шанс
Обновена: 21 ное 2014 23:02 | 21 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
49
Редките и свестни типове мъже, които си заслужават
Кадър от филма "The Best of Me"; Снимка: outnow.ch

Има някои качества, които трудно може да намерите в повечето мъже. И макар тези качества да се срещат изключително рядко, не е изключено някои представители на силния пол все пак да ги притежават.

Може би вие самите дълго време сте необвързани точно защото чакате мъжа, който се отличава от останалите. Ако успеете да го намерите, можете да бъдете сигурни, че чакането си е заслужавало.
Ето и кои са редките „екземпляри“ мъже, които си струва да срещнете:

1. Мъжът, който не е повърхностен.

Той търси нещо отвъд външния вид на жената. Този мъж забелязва не само красотата на една жена, но и нейната дълбочина, нейния характер. Разбира се, че е важно между двама души да има химия и да бъдат привлечени един от друг, но повечето мъже гледат прекалено повърхностно на жените. Рядко се срещат мъже, които поставят на първо място личността пред външния вид на една жена, така че ако срещнете такъв – със сигурност трябва да се радвате на „находката“ си.

2. Мъжът, който е директен.
Той наистина е рядка природа. Този мъж е директен и ако ви харесва, ще ви го каже. Обратно – ако не ви харесва, няма да ви спести тази информация. В случай че правите нещо нередно – директният мъж ще ви сподели какво го притеснява и ще бъде максимално честен с вас. Той има сила на характера, с която очарова.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
46, ако това, което си описал се отнася за хора, които не са ти важни го приемам. Този тип хора са колеги, познати, случайни срещнати електрони, откровени *** или диви животни в човешки тела. Ако това, което си описал го правиш с хора, на които държиш и са ти важни, а го играеш на ...прикриване на емоции и мълчаливо съгласие, само и само, за да заблудиш и да не нараниш другия, защото лъжата и мълчанието ти са УЖ по-доброто решение...тогава си в категорията на лъжец и страхливец.
36
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 години
Четейки такива статии си мисля че са писани за РОБОТИ с точни програмирани характери и предвидени реакции. Блях . В коя графа се вписвам аз ако един ден съм сериозен а в друг предпочитам да съм по ларж. Ако понякога признавам чувствата си а когато преценя че ще засегна човека срещу мен прикривам емоциите си. Ако казвам какво мисля когато се отнася за нещо наистина важно, а когато виждам че е от значение за другия предпочитам да си замълча и съглася.
35
1
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
И точно това Мъжество и точно това Доверие ми дава ИЗБОРА да преценя кое е най-добро за мен и кое мога да понеса. Това е да си Мъж. Да даваш избора на дамата си, а не да криеш като *** мишка, да се пъхаш в чужди чаршафи и да се преструваш, че ни що не е било, да си *** страхливец.... фалшив скапан червей! Супер! 30 години? Заболя ли? Браво! Страхлива мишка...
34
3
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
До 43,Защо да не му вярвам, когато ми казва съвсем откровено с коя е спал и защо го е направил. Разликата между мухльото, до който си живяла 30 години и дяволът, който ти е изневерил, но ти го е казал в очите е мъжеството, откровеността, доверието, смелостта, величието на съществото наричащо себе си Мъж. Защо да не му вярвам? Вярвам на всичко. На черното и на светлото, защото знам, че никога не ме е излъгал, колкото и да е осъзнавал, че това ще боли. Ето за това иде реч. Нарича се ДОВЕРИЕ!
33
2
 
10
 
! Отговори
ааааааааааа преди 9 години
не вярвайте на никой мъж,30 години не съм изневерила ,била съм отдадена изцяло на него и детето, с висше образование съм и съм безупречна домакиня с вкус и отлично поддържана визия,но хванах вече 2 негови изневери..
32
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българските мъже са по-различни от другите основно поради подчертаното неуважение към жената, невъзможността да разберат смисъла на кавалерството-а именно да жертваш напълно безкористно себе си за жената, отговорността, която имат за жените, поради самия факт, че са се родили мъже ит.н. и т.н. Неслучайно тук е създаден образът бай ***, който ги разкрива и то създаден от мъж. Другите си имат мускетари, рицари и каубои-ние си имаме него. Жените се приспособяват и са огледалото на ***.
31
10
 
6
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
-мъжо ти вече не ме обичаш-що ***-ми от три дена не си ме бил-------------народна мъдрост: за жената трябва всеки ден бой, бой, а ако ти не знаеш защо то тя си знае
30
2
 
5
 
! Отговори
dp преди 9 години
Простата истина е, че мераците на мъжете са в посока секс бомба (на мене ми дайтенякоя с F и нагоре :D ), навярно същото е и с жените (10" и нагоре).А секс бомбите са желани от всички и е практически невъзможно да издържат на изкушениятакоето води до провал на дългите им връзки.Шансът за свястна връзка е поне едната страна да приеме, че сексът няма да е бомбастичен(все пак трябва да е приемлив разбира се) пожизнено за връзката в името на всичко останало - въпрос на личен избор.
29
4
 
15
 
! Отговори
77777 преди 9 години
Само не разбрах защо пише, че тези видове мъже са редки, когато това са примерно 90% от мъжете над 30 години.
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все едно чета наръчник - Как нацепена батка сваля ***.....
27
1
 
3
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
hahaha, огромно значение какъв тип са хората, които се срещат. Сложи в понятието "европейка" жена от Испания, жена от Германия, жена от Норвегия, жена от Полша, проговори езика им, ти, като българин, въплътил в себе си всички качества описани в статията и може да се пробваш да се придържаш към тях и да не пукнеш от скука с тези невероятни жени. А като нямаш комплекси, не си сбъркан, беден и засипан от зависимости сигурно ще бъдеш добре оценен от въпросните.
26
11
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
и кво излезе, че *** като мене не е за изпускане .... ехехехе ... не ме изпускайтеееее ку*вииии
25
2
 
19
 
! Отговори
Тя преди 9 години
До: HahahaМоже би защото типичния балкански фукльо върви ръка за ръка с типичната балканска кифла и поради тази причина качества и отношения, които са нормални за едно здраво общество, се оказва, че в България не се котират.
24
6
 
17
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Защо бъркате стереотипа за добър мъж, който е валиден при нормалните общества с типичния балкански "фукльо", по който си падат наще мадами. Самото общество е сбъркано, бедно, засипано от зависимости и комплекси. Такъв тип мъж може да бъде разпознат моментално от една европейка, но тук, ще породи съмнение скучност!
23
1
 
5
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Не знам защо статията е в множествено число. Всичко това се събира съвсем успешно и в едно единствено тяло.
22
2
 
26
 
! Отговори
Тя преди 9 години
Разбира се, че има такива мъже! Проблемът е, че има много жени, които не могат да ги оценят!
21
10
 
27
 
! Отговори
хм, хм преди 9 години
Най-вероятно като срещнете такъв мъж, да установите колко *** претенциозна *** сте. И как нямате, ама абсолютно никакви шансове. Единственото, което ви остава е, да продължите да си плюете мъжете, как нямало свестни, ако имало били женени, ако не били женени, били гейове...
20
1
 
10
 
! Отговори
joro преди 9 години
Както пееха Бийтълс. - Всеки има нижда от любов.
19
7
 
17
 
! Отговори
хм преди 9 години
Най-големия майтап е че ако намериш такъв мъж той може да се окаже гей
18
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива мъже няма или поне аз не съм срещала.