Цитати за живота от любителя на "зайчета" Хю Хефнър

Един от тях е да не общувате с хейтъри
22 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
7
Цитати за живота от любителя на "зайчета" Хю Хефнър
Хю Хефнър; Снимка: Getty Images

Независимо дали вие самите му симпатизирате или не, няма как да отречете, че Хю има огромно влияние върху американското общество и култура. През целия си живот той се бори срещу сексуалните репресии, цензура и дискриминация. Всъщност Хефнър е шампион, когато става дума за либерални ценности и толерантност в продължение на десетилетия.

Той спомага за сексуалната революция през 1960 година и е ревностен защитник на репродуктивните права на жените през целия си живот. Днес Хю е и отявлен поддръжник на еднополовите бракове, като споделя, че „борбата за гей браковете е всъщност борба за всички наши права“.

Всичките си успехи Хефнър е постигнал, тъй като не е обръщал внимание на негативните мнения по свой адрес. Пет негови цитата за живота ще ви вдъхновят и ще ви докажат защо трябва да игнорирате хейтърите:

1. „Хубаво е да бъдете егоисти. Но не и толкова егоцентрични, че никога да не слушате другите хора“.
Никой не е прав през цялото време, защото не съществува човек, който да бъде перфектен. Определено ниво на егоизъм винаги е полезно, но не и когато то ви извежда от реалния свят. Бъдете отворени за мнението на другите, тъй като вие няма как да знаете всичко.

2. „Ако оставите обществото и хората, равни на вас, да определят кои сте вие, всъщност вие сте най-малко това“.
Най-великите хора в историята не са позволили на социалните ограничения да определят накъде ще поемат в живота. Не позволявайте и вие на света да определя вашия живот и сами си изградете своята реалност. Не забравяйте, че единствената константа е промяната, така че бъдете отворени за нея. Игнорирайте скептиците и песимистите, защото щастието е въпрос на избор.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
Тъй, тъй, като не може с акъл, с обиди...
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дърт мухъл ,който за нищо не става!