Типовете мъже, които са по-склонни да кръшкат

Поне ако вярваме на науката
22 ное 2014 21:57, Теодора Драгоева
22
Типовете мъже, които са по-склонни да кръшкат
Французинът Оливие Мартинес също е в една от рисковите групи; Снимка: Getty Images

Според науката има едни хора, които са по-склонни да изневеряват в сравнение с други и то не на база морални ценности, възраст и семейно положение. По принцип светът е пълен с лъжци, но все пак според някои проучвания сред някои определени групи хора измамниците са в пъти повече.

Едва ли изследванията са базирани само на странни съвпадения. Според учените наистина има мъже, които са по-склонни да изневеряват на половинките си.

Ето и 5 типа мъже, които спадат в тази рискова за жените група:

1. Високите мъже
Според едно проучване за извънбрачните връзки, направено от сайта за запознанства (IllicitEncounters.com), мъжете с ръст над 178 см са два пъти по-склонни да изневеряват на партньорките си.
 

2. Мъжете, които слушат Рок & Рол
Мъжете, които са рок фенове, в 41 процента от случаите имат история/истории с изневери. Ако искате по-лоялен партньор, по-добре заложете на мъж, който слуша

Вижте кои са другите три вида мъже, по-склонни към изневери, в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Жено, в рамките на чие ''разумно": неговото, нейното или общото? Защото нали схващаш, че едно е мъжът да се пери с някоя или с някой (има и такива случай да таковам мамка им гейска не ги признавам тези ануси...) и да не го признава и да се крие, друго е жената да се такова с друг без Оня да е наясно, трето е и двамата да са наясно за ситуацията и да са я обсъдили. Май не е в тази статия, но жената 30 години се вкарвала в илюзиите си,а се оказало, че хванала мъжа си в 2 изневери? Кажи й бе мухъл!
12
3
 
2
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Италианска, мексиканска, занзибарска, щом готвача е един и същ, за 8-10г. все поомръзва. Има нужда от известно разнообразие, в рамките на разумното.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една сексистка статия, която казва: мъжете изневеряват. А жените не изневеряват ли? А какво да кажем за жените, с които мъжете изневеряват? Идиотска работа.
10
3
 
11
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Нещата са елементарни. Има два типа хора независимо от пола им. Едните растат вертикално, другите хоризонтално. Едните се събират в двойки и израстват ментално, духовно и физически с един партньор, като насочват енергията си в готвенето не само на *** фасул, които омръзва, но и на френска, италианска, мексиканска, индийска кухня, а другите растат хоризонтално където и с когото намерят в сексуален, емоционален и какъвто и да е аспект. Всеки докъдето му стига акъла, възможностите и липсите.
9
1
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тая статия няма кво да се комнетира. в БГ ценностите така са се преобърнали че всичко живо се е*е там където сварят
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В края на краищата човека е свободно същество. За 20 години с един и същи партньор - просто трябва да са гениални и двете страни. Там вече е философия.
7
4
 
21
 
! Отговори
хахахахаха преди 9 години
дааа,5 типа мъже които изневеряват.....а защо няма типове ЖЕНИ които изневеряват???МИ ЩОТО ВСИЧКИ жени изневеряват,без да се делят на типове,видове и подкатегории....
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази "статия" вече сте я публикували, пак се повтаряте.
5
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жаден съм - пия, гладен съм- ям, сърби ме- чеша се, такова ми се- таковам. Хич не ми дреме за тъпоразбраната ви вярност- оставам верен на себе си! Ае че ме чакат едни омъжени жени, да да си получат дозата вина.
4
20
 
17
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Не е вярно. Аз знам, че един мъж никога няма да ми изневери. Независимо с коя си ляга или прави секс. Не знам дали схващаш разликата. И не е наивност. На мен казва Лека нощ, моето име ще е в зад клепачите му, когато ги затвори за последно. Не знам дали знаеш и усещаш разликата.... Иначе може да е наебал сто хиляди жени. Дано схващаш за какво иде реч. Викат му на това ...обич.
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжът, ако ще е най-красивата жена да има до себе си, пак ще и изневери.
2
7
 
14
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Да ходи са се тръшка с която си иска. Само да научи дъщерята и сина си как се прави това кръшкането, че на мен не ми се занимава да обяснявам кое защо се случва. Нали е голям Мъж, баща, пример за подражание, велик тръшкач и всякакви там надървящи егото му определения. Да им обясни. Иначе трябва да ходя да се пускам на приятелите му. Знам, че няма да откажат.
1
17
 
2
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Мъжете дето не кръшкат са такива дето не ги бива в секса !По-добре тигър с приятелки от колкото сама ленивец ?