Неочаквани причини за ревност

Как жените провокират мъжете, без да се усетят
23 ное 2014 22:41, Мария Дуковска
9
Неочаквани причини за ревност
Снимка: Outnow.ch

Ревността е доста неприятен проблем за една връзка, най-вече ако е болезнена и патологична. Понякога тя е и полезна, защото е индикатор за вниманието и любовта на другия. Тя е знак, че на него му пука за вас и се притеснява да не ви изгуби.

От каквото и да е провокирана, ревността е едно от най-нормалните чувства, които всеки човек изпитва поне веднъж в живота си под някаква форма.

Повечето основателни причини за ревността на един мъж са обичайните – приятели, семейство, непознат мъж в бара. Но има и някои изненадващи причини, поради които много мъже ревнуват, а жените не си дават сметка, че предизвикват ревност по този начин! Вижте кои са тези причини.

Вашата нова тренировка

Ходенето във фитнеса събужда множество подозрения у мъжете. Според едно проучване на учени от Университета в Северна Каролина, стремежът към отслабване на жените буди много подозрения у мъжете. Това ги кара да ревнуват, смятайки, че жена им се опитва да изглежда добре заради някой друг мъж.

Вечер с момичетата

Повечето жени обожават времето, прекарано с приятелките си по женски. Излизането петък вечер с момичетата обаче предизвиква ревност и мнителност у половинките им, защото всяка една дива женска вечер предполага и запознанство с нови мъже и то без задръжки!

Обядвате с вашия колега по бюро

Ако вашият човек разбере, че сте станали толкова близки с колегата ви, че дори обядвате заедно, надали ще се зарадва! Даже напротив – ще започне да ревнува ожесточено. Сближаването на колеги в извънработна обстановка винаги е подозрително, особено ако са от противоположния пол.

Останалата част от статията прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкафлиртревност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
георги преди 9 години
Обядвате с вашия колега по бюро - стигне ли се до там, има само една крачка до секса. Изпробвано много пъти! Въобще в офиса се е*ат постоянно и всичко започва от "аре да пием по едно кафе.. "
4
0
 
2
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Не съм ревнив, но житейският опит ме научи, че където има дим има и огън!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1И какво? "Заспали чувства в мен, недей събужда не наранявай бедно ми сърце""Туй що е наранено, пак се наранява"....Ще се ревнуват ли ,какво ще се правят....знае ли човек.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво да не обядват само и само да има мир и любов?Стига!Вземете го на танци с вас.Поканете го с вас и вашите приятелки в петък вечер.Като не желаете да ревнува си изграждате доверието.Като си го изградите ще ходите навсякъде, без да се налагате да се карате и да има сцени на ревност.До тогава много работа ви чака.Да работите ,върху него и вашата връзка.Вземете го с вас на тренировки.Канете го навсякъде с вас.Просто е!Доверието се гради.Но,иска усилия и търпение.Желание ,преди всичко.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ви види на пангар в леглото с друг мъж, може да интерпретира погрешно ситуацията и да почне да ревнува.