Сигурните знаци, че лошите момчета ви привличат

Ако приятелите и семейството ви никога не одобряват гаджетата ви, трябва да се замислите
23 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
24
Сигурните знаци, че лошите момчета ви привличат
Снимка: outnow.ch

Ако често ви се случва да се разделяте с гаджетата си, а после да се чувствате подведена и разочарована, може би просто си избирате мъже само сред един тип – неподходящите.
Явно сте привлечена от лошите момчета и вътрешният ви компас сочи в грешната посока. Вижте дали това е така:

1. Вие се променяте, когато сте във връзка.
Ако имате чувството, че всеки път се адаптирате към своя нов партньор, независимо дали това е промяна на гардероба ви, речника ви или местата, на които излизате, това е знак, че започвате връзка с неправилен тип хора. Не е редно гаджетата ви да очакват да се съобразявате с тях – те трябва да ви обичат заради това, което сте. Пазете се от мъже, които ще ви карат да се променяте заради тях!

2. Вашите приятели и семейство никога не одобряват гаджетата ви.
Ако хората, които ви обичат или познават най-добре, не одобряват гаджетата ви никога, това е доста добър знак, че изборът ви е неподходящ. Вашите приятели и семейството са хората, които ви обичат истински и те никога няма да гласуват доверие на мъж, за който виждат, че ще ви направи нещастна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Да. Прав сте. Беше ми драго.
14
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
А Вие...Вие сте се напарила от живота...факта, че четете тази статия го показва. Просто такива ... да ги наречем жалки същества ви привличат като магнит. Защото имат изучени фрази и знаят как. От мъжката гледна точка, в момента в който някоя жена каже, че има мъж, но ще го зареже заради ТЕБ, нещата приключват. Или трябва да си *** в слонски мащаб, за да не разбереш, че ще си следващият МЪЖ, или ... е, да гадно е да призная, просто ти е завъртяла главата. Има такива мъже и жени, които умеят!
13
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Не, не сте жалка! Определено сте без илюзии. Жалък е ТОЙ! Мога да ви кажа обратен пример с мен, след шест години аз предложих на приятелката ми, да, трябва да призная, че тя го искаше, но след като дадох всичко от себе си, разходка с лодка, шампанско, изискани десерти и прочее, проблема беше, че наистина нямах пари за пръстена, който исках, а и предложих с по-непретенциозно украшение. Разбира се, проблема беше доста по-дълбок, но НИКОГА, повтарям, НИКОГА, не съм си позволявал да излизам с друга!
12
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
... да, има някои мъже, докоснати от Бог, но те са много, ама много малко. Пример 5 - самият факт, че Принца е излизал с Вас, докато е имал друг човек до себе си говори за жалко същество. Разбирам Ви напълно, това е нормалната защитна реакция на всеки нормален човек. За съжаление, до следващият път. Но Ви пожелавам успех, и аз съм на същото положение сега, но не се отказвам да търся :). Апропо, хора с красиви тела много, но с красиви души ...
11
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Обикновено успявам да преценя хората, но с Вас съм сбъркал, определено. Примери от едно до три са присъщи на жените, като ние, мъжете, трябва да се примиряваме с усмивка с тях. От което излиза, че съответните мъжаги са по-скоро с женски полови органи. За номер четири - там е големият разрив между мъжете и жените - има хиляда начина, по които мъжете показват обичта си към една жена, но все не уцелваме правилният, който Тя иска. Признавам си, и аз съм от тези индивиди. ...
10
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 9 години
За мен темата беше приключила, но с оглед написаното директно към мен, уважението изисква да отговоря. Доколкото разбирам, сте станала крайна и в момента, в който човека до вас не изпълни някое от "елементарните неща",които са във Вашият списък,автоматично е аут от играта :).Това си е Ваше право, разбира се, всеки си избира как да живее, но от прочетеното оставам с впечатление, че вие попадате точно в категорията на "силните жени", за които говоря.Което е жалко, защото сте интелигентен човек.
9
0
 
2
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Господин Тео, аз очаквания нямам и натяквания не правя. Очакванията умряха отдавна и изобщо не са полезни да ги имаш особено спрямо хора. Натякванията предполагат неколкократно повтарящо се действие на словесни изисквания спрямо някой. Въобще не ми се занимава. Или ме срещаш научен на елементарни неща и си се кефим и възхищаваме един на друг и се катерим по стълбата или си ходиш по пътя да си търсиш късмета с някоя силна жена, която да те дундурка, а ти само си го местиш. ...самочувствието.
8
0
 
3
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
По-лошото е, когато си развалят семействата заради тях!
7
0
 
7
 
! Отговори
Терминал 5 преди 9 години
Какво хубаво момиче беше, а каква жена излезе!!!
6
0
 
7
 
! Отговори
alis преди 9 години
Един приятел е страшно влюбен в мен. Постоянно ми говори, че съм била перфектното момиче, мечтата на всеки мъж. А как ми се иска да ме погледне с други очи и да види реалността - никаква перфектност няма в мен, има къде-къде по-добри, красиви, работливи, всеотдайни момичета от мене
5
0
 
5
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Без илюзии - един въпрос - този отдолу от вашата конюшна ли го изкарахте?!?
4
2
 
3
 
! Отговори
Teo преди 9 години
Съжалявам,че сте си имали работа с инфантилни мамини синчета,за които коня е по-важен от важните неща в живота.Никое добро момче няма да си събуе гащите и да размахва мъжкото си достойство,в очакване на поредното сексуално задоволяване.В една връзка и мъжът, и жената имат р-а-в-н-о-п-р-а-в-н-о място.И никой,ама никой не бива да засенчва другия!От това,което чета,усещам,че очакванията Ви спрямо мъжете са имагинерни.Натяквайки това на истински мъж ще унищожите либидото и мъжкото в него. Успек :)!
3
2
 
4
 
! Отговори
Тео преди 9 години
До Без илюзии.Госпожо(ице), повярвайте ми, има и мъже, които са добри, държат на думата си, кадърни са и могат да изкарват пари.Човек не трябва да гледа толкова негативно нещата.Конюшната си я правите Вие, след като се сравнявате с кобила.Това си е Ваша работа. Доколкото разбирам, вече сте придобили опит и усещате кой става и кой е нарцис от далеч. Просто продължавайте в този дух и ще намерите правилният и отговорният :).Апропо, жената има н-у-ж-д-а да е слаба понякога. Истинския мъж знае това.
2
1
 
1
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Сори за оф-топика, но в този сайт Тялото бг не можеш да напишеш коментар, без да си регистриран. Абсолютно подвеждащ е, и когато изпишеш една страница винаги ти казва, че кода е грешен. Е, не съм сляп! Както и да е. Всичко в тази статия важи и с обратен знак! И, драги момичета, играта си остава същата, само играчите се променят. За да не се превърнете в "силни жени", гледайте доброто у човека, защото докато чакате принца на бял кон, обикновено накрая идва само коня!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е този блондин?