На какъв етап от връзката да подхванете разговора за бившите?

И тук има важни правила, които трябва да бъдат следвани
24 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
3
На какъв етап от връзката да подхванете разговора за бившите?
Снимка: outnow.ch

Имате прясна страхотна връзка. Вече сте излизали на няколко срещи и виждате потенциал да изградите истински и сериозни отношения. Това, което неизменно ще започне да ви гложди обаче, е кога да споменете за бившите.

Експертът по връзките Лаура Йейтс дава отговор на този въпрос, както и няколко съвета.

1. Не подхващайте темата поне на първите пет срещи. Ако го направите, ще оставите чувството у другия, че живеете в миналото и че не сте готова да продължите напред.
 

2. Когато заговорите за бившия, не го оплювайте, защото това не говори добре за вас.

Все едно плюете върху себе си, тъй като сте открили толкова негативни черти у него, а все пак сте били заедно. Освен това показвате липса на уважение и давате вид на човек, който критикува другите и обича да злослови за тях след края на отношенията ви.

3. Не се изкарвайте жертвата с „разбито сърце“, „брутално измамена и съсипана“.

Емоционалните думи намекват отново, че не сте преживели бившия, и новият може да сметне, че е някакъв заместител или бърза авантюра с цел да спре да ви боли поне за малко. А това не може да бъде основа за сериозна връзка.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
slan преди 9 години
Мен бившата ме питаше, дали е по-добра в леглото от предишната бивша.Беше си и и го казах.На първа среща не бих споменал бившите ми, освен ако не бъда изрично запитан. Но те си питат, интересуват се от всичко. Понякога трябва да се лъже, за съжаление. Не обичам да лъжа бъдеща приятелка. Жените търсят драма, която понякога липсва.