Защо трябва да се ожените по Коледа?

Няколко причини да изберете християнския празник за сватбата си
24 ное 2014 19:58, Мария Дуковска
7
Защо трябва да се ожените по Коледа?
Снимка: Freeimages.com

Повечето сватби се организират през лятото. Топлият сезон е толкова примамлив заради хубавото време и възможността за изнесен навън ритуал. Тази новост и разчупване на традицията се харесва все повече на двойките, избрали да се врекат във вярност.

Но не само лятото е подходящ сезон за сватби. Колкото и да е омразна зимата на много хора заради студа, тя носи особени приказност и магичност, които могат да превърнат сватбения ви ден в незабравим спомен.

Все пак да не забравяме, че през зимата е един от най-топлите и красиви християнски празници – Рождество Христово (Коледа). Представете си колко красиво би било, ако изберете сватбата ви да е в коледен дух!

А ето кои са и причините да го направите!

Коледа е винаги красива

Коледа е прекрасна, независимо дали навън всичко е сковано от студ и мраз. Украсата, коледният дух, миризмата на празнични гозби – всичко създава уют и усещане за сплотеност. Именно затова този момент от годината е подходящ за започване на съвместен живот.

Ако Коледа е любимият ви празник

Всеки човек си има любим празник – ден, в който се чувства най-щастлив и обичан. Ако този празник за вас е Коледа, защо да не отпразнувате сватбата си именно тогава! Така този миг ще стане още по-специален за вас.

Украсата е прекрасна

Много булки си падат по тематичното украсяване на помещението, в което ще отпразнуват сватбата си. Коледа автоматично ви дава тема за украсата. Тя е толкова красива и нежна, че няма как гостите ви да не се чувстват обградени с любов и внимание.

Останалата част от статията прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: сватбаколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До slanТъпите патки съжителстват с мъж, раждат му едно, две деца, и после изведнъж -Олеле!Мъжът й си намерил нова, по-млада и хубава жена и й казва Адиос риос бейби, взимай си децата и отивай при майка сиТа така-много е глупаво да раждаш деца на някого без брак.Ако имате брак, поне можеш да му вземеш жилището, да го осъдиш за издръжканякои патки го правят заради едните детски- недейте- на мъж доверие да нямаш.Един мъж на 40 винаги може да си хване някой на 20-25 години, а една жена на 40, с две деца, най-много да забърше някой беден дъртак.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До slanБракът е доброволен и равнопоставен съюз между мъж и жена, сключен при условията и по реда на закона и пораждащ взаимни права и задължения. Тази концепция е съвсем различна от т.нар. съжителство. Става въпрос за степен на обвързване, за поемане на ангажименти, стабилитет на отношенията, осигуряване на адекватна семейна среда за децата.
4
5
 
2
 
! Отговори
slan преди 9 години
Аз предпочитам взаимното съжителство, има го в немското законодателството и може да се регистрираш така в бюрото по регистрация.Бях на една сватба в Бавария, не е истина, накараха ме(не по собствено желание) да се претегля преди и след ядене, с колко съм вдигнал килограмите. Трябваше да платя 80 немски марки, навремето това беше 3/4 от средната в България. За мен си беше много харч. Сватбата си беше студена, типично за баварците. Повечето даряваха ваучери за разни шопове.Женитбата е тъпост, а
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва? Ама наистина ли трябва? Без значение ли е какво всъщност искаме?
2
7
 
9
 
! Отговори
патил преди 9 години
Не ги слушайте, манипулират ви!Не трябва да се жените!Нито на Коледа, нито на Моледа, никога!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да си поръчате рокля от бяла мечка. :))