4 знака, че настоящата ви връзка самo ви губи времето

Признаците, че сте във псевдо отношения
25 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
13
4 знака, че настоящата ви връзка самo ви губи времето
Снимка: outnow.ch

Много жени прекарват голяма част от 20-те си години в т.нар. "псевдо-връзки". Това е, когато жената уж си има гадже, излиза с него и прави редовен секс с негo за известен период от време, но нещата вместо да се задълбочават, постепенно охладняват и приключват. Проблемът е, че тези псевдо-връзки носят болка и разочарование на жените.
Освен това те губят времето им, тогава когато те вече искат да се радват на истинска интимност и да изградят стабилна връзка. Псевдо-връзките объркват жените и в даден момент те не могат да разберат влюбени ли са истински в даден мъж или си внушават, имат ли връзка с него, или нямат...


Ето и 4 знака, че вашата връзка е „псевдо“ и че не си заслужава да си губите времето с този мъж:


1. Той продължава да се държи като необвързан

Ако вашето гадже продължава да си излиза с приятели и приятелки в петък и събота вечер, пропускайки да ви покани, значи той продължава да държи на статута си „необвързан“. Ако вие сте единствената жена в живота му, той ще се държи с уважение към вас, ще иска да прекарва повече време с вас и категорично няма да ви крие от своя кръг близки и приятели. Напротив, той ще ви представя с гордост за своята "приятелка".

2. Той никога не ви придружава на събития

Ако вашето псевдо-гадже винаги си измисля някакво извинение, за да не ви придружи на някакво събитие – сватба, парти, рожден ден, семейни сбирки и т.н., значи той не иска двамата да се появявате в пакет. Повечето хора знаят, че появата като двойка на обществени места, е важна част от сериозната връзка. Ако вашият избягва да легитимира отношенията си с вас, значи той не е готов за сериозна връзка. Вие заслужавате човек, който не само да иска да ви придружава навсякъде, но и да се забавлява да го прави, а не да идва насила.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Любов преди 9 години
До АИнтересно. Не ходя по молове, не източвам на никого портфейла, защото работя (което ме подсеща, плюете демокрацията че жената ходи на работа и изкарва пари наравно с мъжете, но после се сърдите ако пък тя реши като по време на комунизма, да стои вкъщи и само да готви и да си ви източва постоянно, нещо ви е куца логиката), и в същото време приятеля ми в 80% от случаите иска да е с мен, с приятели или без, и това е по-често отколкото аз го искам. Това е мъж който обича! Всъщност взаимно е.
7
2
 
10
 
! Отговори
феминист преди 9 години
Тези матрялчета ми се струват доста унизителни за жените - сякаш са написани за ***. Няма да се изненадам, ако в "тялото.бг" се появи статия, например, 4 сигнала, че сте в голяма нужда и три за малка.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжът който ви обича е нахранения мъж, обгрижен по френски и практикуващ кунилингус.Толкова е просто!
5
1
 
3
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Много интересно. Прочетох материала с огромен интерес. Кога ще напишеш още нещо? О, знам, след няколко часа.
4
6
 
15
 
! Отговори
А преди 9 години
Първа точка е толкова сбъркана че просто няма на къде, другите просто ще ги пропусна. Какво искате мъжа да е вързан за вас като кученце и нон стоп да кръжи около вас? Е няма как да стане. И без това се държите за мъжете докато има какво да изсмучете от тях, после другия бал*к. Ценностната ви система е изградена около моловете. Но да се върнем на първа точка. А вие не излизате ли без мъжете си ?
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички връзки губят времето! Нали това им е смисълът, да си запълваш свободното време, докато вършиш наистина значими неща.
2
5
 
16
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
За да бъде живота им пълноценен не трябва да отказват на никой !
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре.