6 неща, които всеки брат очаква от половинката на сестра си

Вижте какво трябва да правите, ако искате да спечелите брата на гаджето си
25 ное 2014 22:47, Теодора Драгоева
16
6 неща, които всеки брат очаква от половинката на сестра си
Джейк и Маги Гиленхал; Снимка: Getty Images

Мъжете по инстинкт действат по-защитно към близките си и особено към жените в живота си - съпруга, майка, дъщеря и сестра.

Говорили сме много пъти за отношенията баща-дъщеря, майка-син и мъж-жена, затова този път ще обърнем по-голямо внимание на връзката брат-сестра.

По-специално ще ви изброим изискванията, които всеки брат има към гаджето/половинката на сестра си. Дори и да не ги казва на глас, той минимум си ги мисли и ги очаква.

Ето кои са тези изисквания, които братът на половинката ви ще има към вас, дори и да не ви го казва директно:

1. Братът на гаджето ви със сигурност очаква от вас да се държите възпитано.

Ако излизате с момиче, което има брат и все още живее с него под един покрив, не забравяйте да се държите възпитано, с добри обноски. Казвайте моля и благодаря, правете комплименти, усмихвайте се повече и т.н.
Освен това винаги, когато сте поканен на гости в дома им, гледайте да не сте с празни ръце - занесете поне бутилка с вино, или шоколадови бонбони като вид уважение към домакините си.

2. Дръжте ръцете си далеч от гаджето си, когато брат ѝ е наоколо.

Никой брат няма да бъде доволен да вижда как сестра му се натиска с половинката си пред очите му. Така че, господа не губете самоконтрол, когато братът на вашата приятелка е наоколо. Просто ще го накарате да се чувства супер неудобно, ако цяла вечер целувате и галите любимата си пред него.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко е индивидуалон познавам браят и сестри които се мразят.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а пред сестра й можем ли да се галима ако има и брат и сестра, малейй (който има балдъза ... та-на-та-нам)колко бутилки и на кого да нося, кой ще е първи, втори, трети, по височина или възраст да ги уважавам ?и в крайна сметка ако попаднеш на такъв брат, вместо бутилка вземи с теб някой психиатър