Кои бяха най-модерните видове сватби на 2014-та?

Топ 5 на най-популярните празненства
Обновена: 25 ное 2014 22:03 | 25 ное 2014 22:03, Теодора Драгоева
3
Кои бяха най-модерните видове сватби на 2014-та?
Снимка: outnow.ch

Най-популярни видове сватби на отминаващата 2014-та, всъщност са модерни вече няколко години. Има много различни начини да организирате своето сватбено тържество, като всеки вид си има своите плюсове и минуси.
Планирането на сватбата е може би едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка жена. Всяка бъдеща булка мечтае да има страхотно тържество, което да е хем модерно, хем класно, хем забавно и дълго след това да се говори за него.

Ето ви и няколко идеи по темата, като ще разгледаме 5-те най-популярни видове сватби на 2014-та:

1. Сватба на далечна дестинация

Това е запазена марка на младоженците знаменитости или на по-богатите хора. Все повече двойки избират да се оженят някъде в чужбина, в рамките на красив и романтичен район. Те избират дестинация, за която се налага да пътуват в компания на близките и всичките си гости. Този тип сватба е страхотен и смайващ, но може да бъде доста скъп. Освен ако не се омъжвате за Джордж Клуни, Брад Пит или Кание Уест (или някой като тях), добре трябва да обмислите нещата, преди да вземете решение за сватба в друга страна.

2. Сватба в голяма бална зала

Сватбата в бална зала всъщност е закрит вид сватба, с максимално луксозно местоположение. Обикновените сватби се правят в ресторант, но балната зала дава една друга, по-пищна атмосфера, особено ако е перфектно украсена. Този тип сватба е особено подходяща за зимния сезон, когато не можете да организирате тържество на открито.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари