Неща, за които мъжете са несигурни, също като жените

Паричният въпрос е и може би най-смущаващият за един мъж
26 ное 2014 20:14, Михаела Лазарова
9
 Неща, за които мъжете са несигурни, също като жените
Снимка: photl.com

Обикновено жените са по-склонни да се притесняват за външния си вид, да премълчават чувствата си или просто да са несигурни за много неща. 

Но се оказва, че и мъжете са не по-малко тревожни за това как ще бъдат възприети от половинката си или жената, която се опитват да впечатлят. Кои са нещата, за които и мъжете се притесняват, не само жените? 

Косата 

Ние винаги искаме да сме с перфектна прическа. Но и мъжете се притесняват за вида на прическата си. Онова, което най-вече ги притеснява, е оплешивяването. Тъй като силният пол е по-склонен да губи косата си преждевременно, това ги прави изключително несигурни във вида си, ако имат такъв проблем. 

Мъжете, поддържащи специална прическа, също се притесняват да не я развалят. 

Теглото 

Не само жените искат да изглеждат слаби и стройни. Мъжете също се притесняват от наднорменото тегло. А ако на всичкото отгоре им липсва и добре оформена мускулатура, самочувствието им може да падне доста сериозно. 

Привлекателност 

За мъжкото его е от голямо значение да бъдеш привлекателен. Ако мъжът не се чувства харесван, това влияе на либидото и самооценката му. В природата им е да търсят одобрението и обожанието на противоположния пол.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: мъже и женисекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
5
 
! Отговори
Боц! преди 9 години
Вървиш си по улицата и виждаш - хубаво, интелигентно на вид момче, обвило с ръка затлъстялата талия на намръщена, грозновата, пъпчива крокозъбелка с рядка коса и криви крака, но с диаманти на ушите и пръстите. После се качват в спортния "Мерцедес" на крокозъбелката, а кварталните многознайници наоколо цъкат с език и обясняват колко богат е баща й.И се запитваш, какви ли са критериите, по които днешните млади мъже си избират съпруги? :)
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Висок 1,80 м, 35 годишен, забавен, винаги усмихнат, симпатичен . Тренирам от 10 години по 3 пъти в седмицата имам спортна форма . Обличам се добре, къпя се по два пъти на ден . Търся бензинова помпа за Рено Клио.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всеки мъж има недостатъци - едни повече други по малко ... но те са на заден план за една жена ако мъжът има пари ... ФАКТ