Какво е да имате връзка с мъж Близнаци

Кои са отличителните характеристики на мъжете от тази зодия
27 ное 2014 16:17, Теодора Драгоева
16
Какво е да имате връзка с мъж Близнаци
Колин Фарел; Снимка: Details

Вярвате или не, до известна степен зодиите влияят върху характера и личността на всеки човек. Ето защо ще бъде хубаво да знаете какво трябва да очаквате от мъж със зодия Близнаци.

За представителите на този зодиакален знак е известно, че са енергични, умни, с богато въображение, остроумни и адаптивни.

Дотук с положителните черти, ето и отрицателните: мъжете Близнаци могат да бъдат повърхностни, импулсивни, неспокойни, нерешителни и дори понякога подли.

Що се отнася до темперамента на Близнаците, може да се каже, че те са нервни и действат, без особено да обмислят нещата. До известна степен това се дължи на факта, че представителите на тази зодия са способни да реагират бързо във всяка ситуация, но доколко правилно – това е друг въпрос.

В душата на Близнаците постоянно се борят противоречиви чувства, а в повечето случаи те действат много спонтанно.

Характерно за мъжете с тази зодия е, че не се опитват да се вгледат в личността на хората, а съдят за нея по начина, по който другите се отнасят с тях. Често погрешните впечатления могат да им създадат проблеми в общуването.

Близнаците са жертва на редовни промени в настроението, но не позволяват това да бъде усетено от всички. Обикновено хората с тази зодия искат другите да мислят за тях, че са постоянно щастливи и винаги се чувстват чудесно.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: зодииблизнацищастливи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
До номер 2 и 3 преди 9 години
Напълно подкрепям! Браво! Да не сме били с един и същ Близнак :)??
8
2
 
6
 
! Отговори
Cleo преди 9 години
Aloooooo, awtoryt na tazi dylga statiq mojeshe da obobshti neshtata samo w edno izrechenie: "Bliznacite hem sme po-krasiwi hem sme po-umni"Mods, temata e izcherpana, slagai katinara!
7
1
 
5
 
! Отговори
Monibonboni преди 9 години
Туй Колин Фарел, бе, народе.
6
1
 
4
 
! Отговори
jo преди 9 години
Зак Ефрон е баба ти.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От опит: близнаците дават, а не само вземат. *т артистично, поркат със стил и са отворени на всякаква глупост. Стават за всичко.
4
7
 
2
 
! Отговори
BAD NEIGHBORS преди 9 години
Снимката е на Зак Ефрон от "Да разлаем съседите".
3
2
 
35
 
! Отговори
:) преди 9 години
Не знам за мъжете близнаци, но да си хванеш близначки си е супер :)
2
14
 
11
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
И предния коментар е мой. Никога не се забърквайте с мъж близнаци, ако той не е човекът, който да ви обича и който да действа. Ако Вие сте в тази позиция сте загубили по точки още в началото. Той ще го играе принцесата вовеки веков. Иначе не са страшни. Трясваш по масата, казват три умни изречения и може и да се замислят. Вашият кеф изобщо не е от значение за тях. Обикновено са 150 процентови егоисти.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще не им дреме какво си мислят другите за тях, камо ли пък да тръгнат да искат другите да си мислят,че са постоянно щастливи. Всеки извън тях е толкова маловажен до момента, в който не решат да го сложат на пиадестал и той да стане най-великата личност в живота им. Може да загубите Доверието му без изобщо да сте разбрали, защото той ще млъкне и ще очаква да се сетите какво точно сте направили. Ако не се сетите си ***. Никога не признават вина. Това е закон. Ролята на жертва играят отлично.