Знаци, че сте влюбени в него

Просто знаете, че сте влюбени
27 ное 2014 23:00, Михаела Лазарова
40
Знаци, че сте влюбени в него
Снимка: freeimages.com

Влюбването може да бъде описано по много и красиви начини. Едно е сигурно – някъде там Купидон дебне и отправя стрелите си към двама души. 

Влюбването е като прераждане. Винаги носи много радости, но и тъга. А често сами пред себе си не искаме да признаем, че купидоновите стрели са ни улучили и за пореден път сме открили любовта. Затова споделяме няколко знака, които ще ви убедят, че сте влюбени. 

Всички любовни песни и романтични филми започват да имат смисъл за вас. 

Ако вече сте двойка, селфи снимките ви ще се появяват все по-често в социалните мрежи. А допреди седмици ви дразнеха... 

В социалната мрежа Фейсбук той е в списъка ви с близки приятели. Това означава, че следите всеки негов пост по дадени публикации. 

Ревнувате го, а все още не сте излизали и на първа среща. Знаете неговите тайни и недостатъци, но не ви пречат, дори ги намирате за сладки. 

Трудно може някой да ви ядоса, защото виждате света през розови очила. 

Търсите информация за него в интернет или чрез познати и приятели.

Постоянно проверявате мобилния си, за всеки случай, за да не пропуснете неговото съобщение или обаждане. 

Мислите за него твърде много и непрекъснато. Ако се събуждате с мисъл за обекта на вашите желания и заспивате отново с мисли, насочени към него, бъдете сигурни, че сте влюбени. 

Голяма част от досегашните ви приоритети са оставени на изчакване. 

Приемате неговите емоции. Ако той е щастлив, вие също имате повод да се чувствате така, и обратно. Когато човек е влюбен, приема проблемите и тъгата на любимия като свои и ги преживява по същия начин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: влюбенисекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
34, аз съм самотна, нещастна, с болен мозък и пиша за живота на другите.Познати или не. Дали са щастливи или нещастни не го определям аз. Това поведение не е за безсилни хора, а за скучаещи. Сея ли злоба, смут и нещастие? Сигурно. Ако тези отсреща така искат да го възприемат, това е техен личен избор. Тупаници животът не ми бие, защото ме е смазвал няколко пъти и съм безсърдечна към хората да, категорично. Нещастна? Може. И какво от това? Имам ли любов в себе си. Имам. Пука ли ми за горното.Не.
26
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
33, написах, че при срамът има определено някой външен.Пример. Вървиш сам по заледена улица. Няма никой наоколо. Спъваш се и падаш.Ще изпиташ ли срам? Най-вероятно не, защото няма кой да те наблюдава. Най-много да се ядосаш на себе си или да се разсмееш. Ако обаче има някой външен да те види,може и да изпиташ срам за това, как пък си се препънал и си се изложил така. Това за Срама. Любовта не зависи от външни хора. Или се обичате и държите един на друг или си търсите оправдания с външни хора.
25
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Всъщност не ме питаш какво ще правиш с този Срам, а ме питаш какво ще правиш с цялата си Любов, която от скрита само в теб си е пробила път и е излязла на яве? Защото, ако обичаш някого това не трябва да те кара да се срамуваш независимо от това дали твоята Любов ще срещне нейната Любов или ще се разминат за миг, за ден, за години или живот. Срам се появява, когато има повече от 1 наблюдател на събитията, който си мислиш, че ще те накара да почувстваш срам. Срамът няма общо с Любовта и жената.
24
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Ако не се виждат, няма влюбване... Има здрава фантазии и фантасмагории. Вкарваш си емоция към някаква илюзия за това, какъв всъщност е човекът, в който уж си влюбен. Влюбването е влюбване към фантазиите ти, а не към човекът, за който си въобразяваш, че имаш чувства.
23
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
25, за да се влюби един човек в теб, той трябва да те е виждал, да сте близки познати, да общувате. Опознавайки те като душевност и харесвайки те външно един мъж може да се влюби в една жена. Това, че мъжът не иска да се разкрие, тоест "не познаваш достатъчно човека, който е влюбен в теб" e въпрос на нерешителност, страх да признае, че изпитва чувства и най-вече страх да не бъде отхвърлен.Това се заключва в тази "несподелена любов", която е само в главата на мъжа.Жената усеща, когато мъж я иска.
22
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Категорично не съм съгласна с това, че човекът, в който си влюбен не разбира, че си влюбен в него. Ако се виждате, съвсем видна и много лесно доловима е емоцията на някой, който е влюбен в теб. Това, че много от тези, които виждат, че някой е влюбен в тях, не реагират изобщо и се правят на ударени, че не забелязват е една съвсем друга тема.
21
1
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Преди заспиване? Докато спя най-добре вибрирам. Ако вибраторите те успокояват, моля, ползвай си ги със здраве. Аз си падам по живо месо.
20
1
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
21, не виждам никъде да съм написала нещо относно несподелена емоция. Това, че любовта е класифицирана като болест няма нищо общо с това дали е споделена или не. Вирусче, което я те хване я не. А втората част относно ступора, който се получава при влюбване е там пък баш изобщо няма значение дали обектът на твоето ококорване и замръзване се интересува от теб или не. Ти са като хипнотизиран.
19
0
 
1
 
! Отговори
slan преди 9 години
19 Без илюзииНе мога да се похваля с много жени и не го правя. Девойката от профила е на 18 г. от Белорусия, една позната, искаме си ше, но разлика във възрастта. Не е проблем да я сменя,няма отношение с мен.Вещиците едно време си ги изгарярли, на кладата.Защото са предсказвали неща, които не са били се случили в реалност.Аз ти представям реалността, а ти я водиш към приказка.Еми, да е приказка, щом те задоволява.и запомни, вибратора винаги на последна степен. Преди да заспиш ...
18
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
slan, и във всичките тези много различни форуми обясняваш коя, как, колко пъти, къде, с кого си ...влюбил? И освен това обясняваш в кой склад, коя колежка, какво била направила? Освен това си слагаш профилни снимки на надупена девойка, която сигурно няма 16 години и след цялата тази галимация освен да ми заприличаш на някакъв див фен на пАрното какво друго да си помисля? На топа на цялото нещо в коментар 5 баш вече ми замяза на недорасъл пристастеняк към клипчета с подобно съдържание...
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента има мода в Италия, когато болното от СПИН момиче установи, че наистина обича момчето го заразява като по този начин му дава част от себе си в знак на обич, като пази тайната за след акта.Не си мислете, че само в България е ад...
16
0
 
0
 
! Отговори
slan преди 9 години
До Без илюзииХвана ме. Не мога да си редактирам писано мнение, ако има грешка, а аз пиша на много различни форуми и допускам правописни грешки. Мога да ти цъкна едно плюсче за успокоение
15
2
 
1
 
! Отговори
Без илюзии преди 9 години
"а тя без долно бельо под ролята" :)))) Ролята е много важна! Яа, яа...., а отвън през прозореца на Созополската квартирка или хотелче се чуваше крясъка на чайките.
14
2
 
1
 
! Отговори
Без илюзии преди 9 години
slan, а ти беше влюбен в нейното "Ja, ja, schneller, schneller..." После изхвърлил "влюбването" от себе си превключи канала на новините :))))))
13
0
 
0
 
! Отговори
slan преди 9 години
Просто правилопреди 11 минутиМомата на снимката дали търси знаци, че е влюбена в него.Ей така го правих с една германка в Созопол на плажа, но аз бях без панталони, а тя без долно бельо под ролята.
12
0
 
2
 
! Отговори
Просто правило преди 9 години
Момата на снимката дали търси знаци, че е влюбена в него.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любовта е за глупаците. Рано или късно всичко свършва и дори нямаш усещането, че някога си хвърчал в облаците... Е, има и изключения. Радвайте се, ако сте от тях. :)
10
1
 
4
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
"регистър на заболяванията на Световната здравна организация под номер F 63.9." = любовВлюбен си в някого, когато като го видиш или е близо до теб губиш ума и дума, седиш в ступор, почваш да мигаш бавно като преяла лъвица и независимо от това, какво се случва около теб имаш вътрешното усещане, че си в тази застинала позиция на тялото и духа в продължение векове. Стопил си се и си се слял в настоящето.
9
1
 
2
 
! Отговори
slan преди 9 години
До Анонимен"физиологична нужда от секс"На работата ми в склада, имаше няколко над месеци необслужвани дами, нямаха деца, търсеха си самички някой да ги ощастливи. Беше си физиологична нужда от секс. Жалко, че едната замина за Швейцария да работи там, беше си хубавелка, макар да не я биваше да готви, но в легнало положение беше добра. Една друга си хвана временно грък, раздели се след кратко с него, третата се хвана с оженен мъж, който пък си искаше жена си и си беше цялото само афера.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Slan,Контракциите, за които говориш, са индикация на силна страст. Ако девойчето е още тийнейджърка, то може и да си мисли, че е влюбено. Малко по-зрялата жена прави разлика между "любов" и "физиологична нужда от секс".