За кои неща любовта не може да бъде извинение

Не позволявайте някой да оправдава лошата си постъпка с това, че ви обича
15 дек 2014 23:00, Теодора Драгоева
11
За кои неща любовта не може да бъде извинение
Снимка: outnow.ch

Казват, че в любовта и на война всичко е позволено. Едно от най-хубавите чувства обаче не бива да бъде принизявано и да служи като оправдание за някои неприемливи действия.

Много хора оправдават своето налудничаво или неправилно поведение с любовта и влюбването, но това не е честно нито към самите тях, нито към техните любими хора.

Ето и кои са нещата, за които никога не трябва да се извинявате с любовта:

1. Изневяра.
Ако изневерявате на гаджето си с някого, в когото сте влюбени, това продължава да бъде измяна. Ако наистина обичате друг човек и искате да бъдете с него, просто прекратете връзката си и не лъжете сегашния си партньор. Не използвайте любовта и влюбването като извинение за нарушените ви обещания и неправилното ви поведение.

2. Лъжа.
Ако обичате някого, не бива да го лъжете, дори желанието ви е да го предпазите. Хората предпочитат да са наясно с истината, колкото и болезнена да е тя. Не лъжете когото и да е било с оправданието, че всъщност му правите услуга и много го обичате. Истината може да е болезнена понякога, но така винаги ще може да гледате всеки с високо вдигната глава и без да таите нещо скришно в себе си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: влюбенилъжаизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми....,като ме кефи и не мога да отделя поглед от нея?Ако мога ще я награбя и ще я целувам цяла нощ.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И таз добра, да се извиняваш защото си влюбен(а).Няма такова нещо!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любов любов, ама всеки гледа да ме наклеца
6
4
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Обаче това вече не го знаете бас ловя!!!ПАРАРА=ПАРАДИБИДИБИИ най ми било събота в селската баняяяяЕй ги двеее момченца с малките пишленца бъркат си по дупките лапат си тутуткитееееее:)))))))))))))Ох добрееееееееееееееееееееПоследно поздрав за мен и си тръгваммм:))))ИЗВАДИИИ ГО ПУСТ ДА ТИ ОСТАНЕЕЕИЗВАДИИИ ГОО НА КАМИК ДА ТИ СТАНЕЕЕАКО НЕ ГО ИЗВАДИШ УТРЕ ДА УМРЕМОРЕЕЕЕ МИЛЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕЕЕ КУРВАЛИИНЕЕЕЕОПППАААААА:))))КОГААА УМРА 300 *** ДОВЕДЕТЕ-ЕДНА ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ:)))))
5
3
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Леле мале до зори станахме на маскари Сашо-Мустафа-Асен и АЗ....защооооо....По улицата крачи кака Дорас дупето си пленява всички хораи решаваме завчас туй е работа за нас Сашо-Мустафа-Асен и Азна магистралата я заковахмев едно бунгало малко я вкарахмелеле мале до зори станахме на маскариСашо-Мустафа-Асен и АЗНо кака Дора била заразена това разбрахме чак след 5-6 денаобаче майкаа на кака Дора каза че ще ни прати в затворатя крещя в махалата ниии строшихме и главата...ихааа!:))
4
4
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Докато много го мислете драги мой УМНИЦИ....живота ви мина...ей ме на мен...всичко ми е ясно защото съм ЛИДЕР зодия Близнаци асцендент Дева-ям-пия и малко секс който е между 15 до 30 минути(не ми се плаща за повече).Връъъщам се от моабед с приятели които са като мен млади момчета ергенчета на 35-45 години-голяма пукница падна с червено винооо и свинскоо на фурна с лук в мазнинка от сланинка(домашна)яко ръченици и самодейни песни като по долната....и много многооо СМС-си за бат Тоше зодия Телец!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дедо Мъди,влюбването е далеч от секса за една нощ.Влюбения човек говори за сериозни взаимоотношения връзка и не секс за една нощ.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е задължително да има друг партньор или партньорка.Не всички хора са нечестни.
1
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Лъжа - изневяра ...Нищо за секса за едно нощ?