Какво да не му подарявате за Коледа

Превърнете изненадата в незабравим спомен
17 дек 2014 16:37, Мария Дуковска
7
Какво да не му подарявате за Коледа
Снимка: Freeimages.com
Предстоящите коледни празници носят много положителни емоции, но и стрес. Един от най-големите проблеми за жените е свързан с подаръците и по-точно с какво да зарадват половинката си.

Да купиш подарък на мъж не е лесно. Хем да е практичен, хем да не се губи личният момент и послание. Все пак той трябва да се зарадва и да запомни, че съответния подарък е именно от вас.

За да избягате от клишето и вероятността да разочаровате партньора си, избягвайте следните подаръци:

Чорапи и вратовръзки

Вашият любим е голям мъж и се предполага, че може сам да се грижи за гардероба си. Освен това този тип подаръци не е никак специален, така че определено не е подходящ за важен празник като Коледа. Изключение може да направите, ако знаете със сигурност, че иска да се сдобие с някаква луксозна и лимитирана вратовръзка.

Соли за баня

Добре, кога за последно видяхте любимия си да ползва такива? И тук не броим онази романтична вечер, в която вие бяхте напълнили ваната с аромати и бяхте запалили свещи навсякъде!

Парфюм

Обратно на очакванията мъжете имат специфичен вкус за аромати и повечето държат сами да подбират своя. Разбира се, ако предварително ви е казал, че очаква от вас конкретен парфюм, може да го закупите.

Останалата част може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: подаръкколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подарете му себе си и ще бъде най-щастливия мъж.От кога е чакал,този момент.
5
1
 
2
 
! Отговори
мдааа преди 9 години
ако му подари риза - ще я скъса! ако му подари часовник - ще го счупи, или загуби! но ако му метне един як в *** - ще го помни цял живот!
4
0
 
2
 
! Отговори
не преди 9 години
няколко шала!
3
1
 
1
 
! Отговори
ох преди 9 години
една екскурзия до япония!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и какво остана- парфюм не, тоалетни принадлежности -не, дрехи и вратовръзи -не, бижута- не???Екскурзия до Париж? Позлатен часовник Картие?Сори, аз на моя съм взела един комплект самобръсначка Жилет с ножчета и пяна и коплект тоалетна вода и душ гел на Ив Роше - ако иска да се обижда, повече пари не мога да отделя за него, имам и деца, и роднини.То и това ми свръх сили.Къв беше оня виц -подаряваш му джапанки и вибратор- ако не му харесат джапанките, да се е@@ в г@@а.
1
4
 
3
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Ами не , пък после - да ?Защо не 6 чифта чорапи ? Винаги чорапите се подменят бързо , защото се изхабяват . А относно парфюмите - те са малко скъпички ( истинските ), защо да не купите мъжки парфюм " Дизел ", ( това се прави за близък човек )!