Какво е да имате връзка с мъж Дева

Кои са характеристиките на представителите на силния пол от тази зодия
18 дек 2014 16:45, Теодора Драгоева
8
Какво е да имате връзка с мъж Дева
Крис Пайн; Снимка: Armani Code

Мъжете Деви са аналитични, наблюдателни, обичащи да помагат, надеждни и прецизни. Разбира се, като всички хора те имат и своите негативни страни. Част от тях са: скептицизъм, дребнавост, студенина, недостатъчна гъвкавост и понякога намесване в чуждото лично пространство.

Това са първите и основните неща, които трябва да знаете, ако сте решили да бъдете с мъж Дева. Що се отнася до неговия темперамент, представителите на тази зодия могат да ви изглеждат малко нерешителни и бавни. Това се дължи на нуждата им да са наясно с всички факти, преди да вземат каквото и да е решение.

Настройката за живота на Дева е много важна. Ако той гледа негативно на нещата – те ще му се представят още по-отрицателни, отколкото са в действителност. Същото важи и в обратната посока. Ето защо, ако имате връзка с мъж с тази зодия, е хубаво да се опитвате да му представяте всичко в положителна светлина, за да може и той да погледне от този ъгъл на ситуацията.

Мъжът Дева има много мощен ум, но е склонен да живее в отрицание. Той ще ви каже „Всичко е наред“, дори когато това изобщо не е така. Представителите на тази зодия не обичат да анализират своите чувства по простата причина, защото не желаят да задълбават в тях. Това ги прави да изглеждат студени пред околните. Девите имат непредсказуем и понякога нестабилен темперамент.

Освен това мъжът с тази зодия е много амбициозен. Той има нужда да се чувства от полза и значим за всеки човек, който присъства в живота му. Основната задача в живота на Девите е да се научат да се доверяват и да имат вяра в неизвестното. Те трябва да разберат, че нещата се случват поради някаква причина, но не е задължително те винаги да знаят каква е тя.

Дълбоко в себе ви мъжът Дева е много чувствителен и трябва да бъде оценяван за всички неща, които прави. Имайте предвид, че когато представител на тази зодия е обиден или наранен, той дори може да не го покаже по какъвто и да е начин.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: зодиядевааналитични
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този хубавец определено не е Дева от снимката.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че са кофти,кофти са.В никакъв случай педанти,напротив мърлячи отвсякъде.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Били много кофти и големи педанти.
4
0
 
8
 
! Отговори
Дъртата преди 9 години
Номер 3, бий ме, обичам те!Аз разбирам че си падаш по властни мъже, ама чак боя да си търсиш - това ми мирише на мазохизъм.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съгласен съм с коментар 3.Една жена преди всичко останало,което ви говори и се наизустява от соц.програмиране-разбиране,нежност,отстъпки,сигурност и т.н. иска да бъде покорена.
2
6
 
4
 
! Отговори
Соня-27 години преди 9 години
Аз обичам да ме тормозят както малко и да ме бият ако има страст и любов.Попадам само на мърлячи които възпитано по цял ден ми обясняват живота.Мислите ли че сте ми интересни?Не ви понасям.Харесвам истинските мъже които са напомпани в фитнеса както с самочувствие на Лидери.За такива мъже всичко ще направя в секса с тях.Незнам дали е зодия Дева или Близнаци но когато е Лидер който ме управлява с желязна ръка тогава се чувствам истинска жена.Никоя жена неиска плюнчо ненаясно с своето АЗ!Много сте
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По някое време бъдете готови на мърморене или мълчаливо неодобрение с този. Т.е. на психотормоз. Жените са същите. Склонни и към завист и злоба. Иначе положителните им качества че изглеждат добре (поне спретнати, ако не друго), и имат много "изчистено" мислене, без много абстракции, всичко им е подредено и в главите.