Какво може да ви подскаже, че той ще остане в живота ви дълго

По какво можете да познаете, че излизате със свестен мъж
22 дек 2014 22:04, Теодора Драгоева
9
Какво може да ви подскаже, че той ще остане в живота ви дълго
Снимка: outnow.ch

Понякога една жена просто усеща, че мъжът до нея ще бъде в живота ѝ много дълго време. Тук дори не става въпрос за привличане, влюбване, сходство в характерите или допирни точки. Просто рядко, но в живота на някои жени се случва да усетят още след първите няколко срещи с даден мъж, че той е по-свестен от всички, които дотогава са влизали в живота ѝ и че наистина си заслужава да инвестира време и усилия в тази връзка, защото от нея може да излезе нещо за цял живот.

Ето и кои са не толкова явните признаци, които ще ви подскажат още в началото на връзката, че мъжът заслужава доверието ви:

1. Той е малко непохватен и се чувства неловко около вас.

Може един мъж да има лошо ръкостискане, да говори глупости от притеснение, да изглежда несигурен и непохватен, когато е около вас, но това е добър знак. Когато един мъж иска да впечатли дадена жена, той проявява неловкост. Прекалено уверените мъже са и прекалено обиграни и вероятно са имали доста гаджета преди вас. Непохватният мъж със сигурност не е голям женкар, но щом е харесал вас, значи за него нещата са сериозни.

2. Той винаги си е „написал домашното“ преди срещата си с вас.

Ако новият ви приятел още на третата ви среща вече знае името на кучето ви, знае кой е любимият ви сериал и знае доста детайли за вас, като например какво работите/учите, къде живеете и др., значи той наистина държи на вас. Когато един мъж наистина харесва една жена, той обръща внимание на детайлите около нея. Това е наистина добър знак, че  е заинтересован от бъдещето на тази връзка.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой той? Хрпесът ли?
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е преписано от някой любовен роман.За истинския живот с реални хора, не важи!Няма такова нещо като "винаги" написани домашни и "винаги" точен и "винаги" идеален, който го разбере си спестява горчиви разочарования!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Демек...требе да се врати и да изпълнява всички изречени и неизречени капризи.Ако прояви самостоятелност не става. Требе постоянно и непрекъснато да слугува и да чака като кученце да му дадат команда.
3
1
 
5
 
! Отговори
Влязъл в тялото преди 9 години
Аз вече влязох в Tialoto.bg! А вие?
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази статия не е точно за българки,повечето са бедни и захлюпени,не дооценяват
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре.