Любовен хороскоп за 22 – 28 декември 2014

Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение
22 дек 2014 09:24, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 22 – 28 декември 2014
Снимка: freeimages.com

Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се превърне в кармичен урок. При почти всички зодиакални знаци ще се усети влиянието на Сатурн. 

Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение, благодарение на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви очаква в любовта. 

Овен 

Някои от вас, Овни, ще имат нереалистични очаквания за любовта и партньора, което ще ви накара да потънете в дълбоки мисли за бъдещето. Бъдете реалисти, но не надхвърляйте вашите очаквания. Бъдете особено внимателни в комуникацията с партньора през тази седмица. 

Телец 

За Телците последните две години в любовта не са били особено успешни и това е „благодарение“ на Сатурн. Във вторник тази планета ще напусне част от вашата графика и ще имате възможността да постигнете това, което отдавна търсите в любовен план. Ще бъдете предизвикани да преодолеете страха си и да имате една истинска интимност. 

Близнаци 

Тази седмица Сатурн навлиза във вашия 7-ми дом на партньорството. Ако имате брак или се намирате в сериозна връзка, може да почувствате някакво ограничение. Възможно е отговорностите ви да се увеличат. Ще трябва да направите оценка на вашите взаимоотношения и да решите дали не се намирате в еднопосочна улица.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари