Първа Коледа с гаджето – как да оцелеем

Няколко съвета за празник без проблеми
25 дек 2014 21:55, Мария Дуковска
16
Първа Коледа с гаджето – как да оцелеем
Снимка: Outnow.ch

Да запознаете любимия си със семейството е сериозна стъпка. Да го поканите на коледната трапеза може да бъде дори плашещо.

Ако все пак искате той да изкара празника с вашата фамилия е важно да се подготвите предварително, за да не се окажете в неприятна ситуация.

Ето и какво да направите:

Подгответе го за доброто, лошото и грозното

Всяко семейство си има своите отличителни характеристики и динамика. Разкажете му какво е типично за вашето, какво да очаква. Така той няма да се шокира от нещо, което му се види различно и непонятно на пръв поглед.

Питайте го дали има теми, които са му неприятни и които не иска да бъдат засегнати

Така ще може и вие отрано да предупредите роднините си за какво да разпитват и кои теми да избягват, за да не стане неловко на трапезата. Вие също може да го подготвите какво да избягва при комуникацията си със семейството ви.

Окуражете го

Покажете му ясно, че той е важен за вас и вие държите на неговото присъствие. Уверете го, че сте плътно до него и няма от какво да се тревожи. Нека знае, че отсега има един съюзник във ваше лице на коледната трапеза.

Останалите съвети може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: семействоколедагадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има смисъл да каниш гаджето на Коледа у дома си, само ако връзката ви вече е приела брачна насока. Това важи и за мъжа, и за жената.Коледа е семеен празник и няма смисъл да каниш у дома на този ден даден човек, ако не смятате да ставате брачна двойка (или поне да заживеете на семейни начала).
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Всяко семейство си има своите отличителни характеристики и динамика. Разкажете му какво е типично за вашето, какво да очаква. Така той няма да се шокира от нещо, което му се види различно и непонятно на пръв поглед."Тоя проблем отдавна сме го решили тук. Сядате всички на една маса и пиете, докато започнете да се харесвате.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната сладникава статия...бляк!