Защо се разделяме по празниците?

Скъсването е болезнено, но както и да стане, оставя трайни белези в сърцето
26 дек 2014 21:53, Михаела Лазарова
24
Защо се разделяме по празниците?
Снимка: Outnow.ch

Коледните и новогодишните празници са приятно и дългоочаквано време от годината, в което се предполага, че трябва да си прекарате добре с близките, семейството, приятелите и половинката си. 

Донякъде това е така, но Коледа може да се окаже и доста голяма предпоставка за разваляне на отношенията и приключване на връзката. 

Оказва се, че много двойки късат преди, по време на или след Коледа. Главната причина за това е стресът.
Стресът, който предизвикват празниците, може наистина да повиши сериозно напрежението. Цялото приготовление покрай подаръците, украсите, планирането на почивните дни, пътуванията, посещенията на близките, самите близки и роднини – всичко може да се окаже голям препъникамък. 

Проучванията показват, че контролът на емоциите в този диапазон на годината е значително по-трудно изпълним. Така се създава идеалната предпоставка за избухване на буря между партньорите, чиято сила може да доведе до тотална раздяла. 

Трябва ли да скъсате около празниците и кога е точното време за това? 

Бъдете честни 

Не изчаквайте да се стигне до грандиозен скандал, а след това да се извинявате и да съжалявате за нещата, които сте казали. Хубаво е да умеете да искате и да давате прошка, но прекалено тежките думи нараняват силно и не се забравят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: сексраздялалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
И още нещо пиленце. Всички мъже, на които им искрят очите по мен са тези, които знаят, че пазя тайна, могат да разчитат на мен, че даже като сме се любили, миличките им законни женички от мен няма да разберат, че нещо е имало. Това си е техен проблем и угризения за тъпанарки, които не могат да дадат топлина на мъжете си и най-вече...нямат интелектуалния ми потенциал, да накарат един мъж да се почувства МЪЖ...угризения нямам. А за жена ме поиска един принц. Така станах принцеса. Проблемче?
8
7
 
0
 
! Отговори
И още за 10 преди 9 години
Пази си мъжленцето до ушето, че може някоя такава, която не и дреме за семейните ти хомоти да дойде и да ти го отмъкне, защото миличкият, за пръв път в жалкия си живот, в който се е срещнал със слабачка като теб...ще се почувства жив и свободен. Питай тези, които точат лиги да легнат с мен. хахаха
7
7
 
0
 
! Отговори
От 2 до 10 преди 9 години
Мда...явно си от страхливите жени, които не могат да се оправят сами в живота и висят на нечий врат и колкото по-рано овътриш мъжът и му сложиш хомот, толкова по-сигурна ще се чувстваш в безначението и безсилието си. Няма как да се разделиш с мен, защото съм от смелите жени. Номер 8 също е от мен. Няма как и да бъдеш в обкръжението ми, защото няма да можеш да издържиш на силата ми и ще бъдеш смачкана. Харесвам смелите. Слабуранките отпадат по трасето независимо от какъв пол са - мъжки или женски
6
1
 
0
 
! Отговори
До Мъди... преди 9 години
Прочети статията. Заглавието е C2H5OH. Сайтът dama. bg
5
4
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Опитват се. Понякога им се получава. Живеем в 21 век. Век на безплодие, аборти, необичане, век на несъвместими енергии, стерилни мъже, инвитро процедури. Една любов се доказва с това, дали ще се роди дете от нея и дали въпреки необвързването в брак мъжът ще остане с жената. Всичко друго е откровена тъпотия. За това упражнение обаче трябват смели жени и обичащи мъже. Бракът е излишно закотвяне, но слабаците така правят. Най-щастливите двойки са тези без брак с деца.Даже родени след години опит.
4
0
 
0
 
! Отговори
от мен преди 9 години
Направо ставам от масата и заминавам...
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защото понякага ти идва оувър.ама да си сам едва ли е по-добре.
2
2
 
8
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
За това се набляга на доктрината "пияна жена - весела къща"
1
3
 
13
 
! Отговори
Сульо Пулев е решил преди 9 години
да скъса с гаджето, но, а да си спести неприятните обяснения, си мълчи, докато тя възторжено прави планове как ще прекарат празника заедно.После *** се покрива точно преди празника и дори по телефона не се обажда, за да й честити. Тя се побърква от притеснение да не му се е случило нещо.Крие се и след празника, та тя сама да се досети, че е изоставена и когато я срещне, се прави, че не я вижда или едва-едва кимваКогато Суля Пулева къса, тя демонстрира новото,по-богато гадже точно на празника